Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Irland Killarney Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Irland

Killarney reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Killarneys tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en stor semester i Killarney

Rullande greener och hisnande toppar väntar dig i denna berömda irländska staden. Fördjupa dig i det enastående landskapet i denna irländska stad som är hem till Killarney National Park. Boka din Accessible Holiday Rentals Killarney med Handiscover idag för att starta ditt Killarney-äventyr.

Saker att göra i Killarney

Killarney nationalpark

Ingen resa till Killarney skulle vara komplett utan ett besök i nationalparken. Känd för sin befolkning i idegran, kronhjält och ek-holly parken erbjuder några av de vackraste landskap. Även om det kan du också besöka Innisfallen Island som kan ses från Ross Castle.

Muckross hus

Muckross house ligger i hjärtat av nationalparken och tar dig tillbaka till en enklare tid i elegant stil. Utforska själva huset för att se detta autentiskt inredda 19th-centruy hem. Upptäck sedan de obefläckade trädgårdarna som ändrar sitt utseende under varje säsong. Fortsätt vidare till de traditionella gårdarna som kommer att ge dig en titt på hur Irland var på 1930-talet och 40-talet. Slutligen, ta en bit att äta på självbetjäning trädgårdsrestaurang för en naturskön matupplevelse.

Ross slott

Steg tillbaka i tiden ännu längre med detta 1400-talsslott med härliga trädgårdar och en fascinerande historia. Medan du turnerar här kan du bara ha turen att få syn på spöket av O’Donoghue Mór som byggde slottet alla dessa århundraden sedan. O’Donoghue Mórs spöke rider in på sin spöklika vita springare och sägs ge alla som ser honom lycka till livet.

Boende för funktionshindrade Killarney

Från mysigt till rymligt, vi har en hyresfastighet som passar ditt tillgång behov och för att rymma både små och stora grupper. Välj åtkomstnivå och typer av funktioner som du behöver för att få de bästa alternativen för dig.

Hur komma runt Killarney

Asfalterade vägar och stigar gör promenader och cykling de bästa transportsätten för att ta sig runt. Asfalterade vägar gör det någorlunda lätt att ta sig runt i andra personliga hjulfordon som rullstolar och skotrar.

Add Comment

Click here to post a comment