Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Galway Geografi Hösten Irland Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Irland

Galway reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Galways tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en stor semester i Galway

En levande, bohemisk stad väntar på dig i Galway. Miles av vackra stränder och slingrande strandpromenaden möter ett blomstrande storstadsområde i denna stad som är känt för sina livliga festivaler och evenemang. Bo nära all kultur och skönhet i denna stad när du bokar Accessible Holiday Rentals Galway från Handiscover.

Saker att göra i Galway

Galway stadsmuseum

Lär dig mer om den långa historien om denna färgglada stad på Galway-museet. Perfekt för både dem med intresse för Irland och allmän historia, har museet utställningar som börjar i förhistorisk tid. Efter att ha utforskat Historien om Galway, stanna i Museums café för fint kaffe och internationella rätter inklusive indiska curryrätter.

Kajgatan

Börja din resa eller avsluta din natt på Quay Street. Livliga med aktivitet, kan du alltid hitta något på gång här eller en ny restaurang eller pub att upptäcka. Handla här under dagen när butikerna är öppna och ta sedan en färsk skaldjursmiddag eller skummande mugg öl på en lokal pub. Busking är vanligt liksom levande underhållning och musik på barerna.

Vilda Atlanten Way

Koppla av och ta en scenisk bilresa på Wild Atlantic way. En topprankad attraktion, utsikten här har beskrivits som inspirerande.

Tillgänglighetsanpassade boenden Galway

Njut av detta stora turistmål genom att bo nära hjärtat av staden i moderna lägenheter eller mer rustika stugor i utkanten. Oavsett din smak, accessiblity behov och resor parti storlek, har Handiscover precis rätt hyra för dig.

Hur ta sig runt Galway

Mycket av Galway är tillgänglig till fots eller enskilda hjulfordon som rullstol eller skoter. Men buss- och taxitjänster är också tillgängliga även om de ibland kan ta längre tid på grund av tung trafik i stadens centrum.

Add Comment

Click here to post a comment