Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Dublin Familj med barn Geografi Hösten Irland Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Våren Vintern Yngre resenärer Irland

Dublin reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover
Accessible Holiday Rentals Dublin - Disabled holidays

Dublin tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en härlig semester i Dublin

Dublin är känt för sina vänliga människor, jovial musikscen och utan tvekan för sina glada pubar som serverar Guinness på fat tillsammans med ett brett irländskt flin. Denna sydirländska huvudstad är hem för rockstjärnor, legendariska författare och expansiva och grönskande offentliga parker.

Reser till Dublin, aldrig mer en tillgänglig semester

Dublin välkomnar besökare som har särskilda behov och / eller nedsatt rörlighet, och staden ständigt göra fler tjänster och bekvämligheter tillgängliga. Från transiteringssystemet till de mest kända (och okända) attraktionerna, är det möjligt för alla att njuta av vad denna huvudstad har att erbjuda. Du hittar det är lätt att nedlåtande de många färgglada pubar, kajer, liksom centrum, oavsett om du har ett funktionshinder och är i rullstol, eller är hörsel-eller synskadade.

Boende utan gränser- Hotell, lägenheter, semesteruthyrning och semesterbostäder för personer med funktionshinder

Dublin erbjuder ett brett utbud av boenden, oavsett om du letar efter ett hotell eller en långsiktig eller kort sikt lägenhet hyra. Du kommer att kunna hitta tillgängliga, vänliga semesterbostäder i en rad priser och storlekar enligt dina krav. Oavsett om du tycker om att vara i den tjocka av det för en livlig semester eller föredrar en hyra mer lugn i atmosfären, har Dublin allt.

Njut av Dublin med enkel transport

Från flygbussarna till stadsbussnätet kan resenärer med funktionshinder dra nytta av de många kollektivtrafiksätten. Flygbussen gör resandet tillgängligt och enkelt

Add Comment

Click here to post a comment