Äldre Resenärer Cork Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Irland Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Irland

Cork reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Corks tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en stor semester i Cork

Märkt av böljande gröna kullar och svalt vatten, är Cork hem för en mängd historisk arkitektur och kulturella attraktioner bra för alla åldrar. Kom för charmen och stanna för de livliga pubrundorna. Boka din Tillgängliga Semesteruthyrning Cork med Handiscover för bekväm, stressfri semester du förtjänar.

Saker att göra i Cork

Den engelska marknaden

En livlig marknadsplats sedan 1788, denna slutna marknad säljer alla typer av lokala och ekologiska produkter. Välj från nyfångad fisk, levande produkter, hantverksbröd och mer för att skapa dina egna måltider. Eller prova lokalt tillverkade rätter på Farmgate Restaurant som specialiserar sig på traditionell Cork-mat. Även på den engelska marknaden, överväga att promenera bara några minuter bort till St Patrick’s Street som är det största shoppingcentret i Cork.

Fitzgerald parkerar

Tillbringa en eftermiddag i denna idylliska parkmiljö fylld med lokala växter och ursprungliga fontän från 1902. Utforska skulpturerna i trädgården och njut sedan av Cork Public Museum som har bitar som är viktiga för stadens historia. Efter att ha sett sevärdheterna här, ta en bit på kaféet som har sockerfria och veganska alternativ tillsammans med andra ätbara.

St. Fin Barres katedral

Tillgänglig till fots eller med buss från St. Patrick’s street, är denna anglikanska katedral ett fantastiskt exempel för fransk tidig gotisk stil. Ta in de underbara mosaikerna och andra konstverk som kompletterar denna utsmyckade struktur.

Tillgänglighetsanpassade boenden Cork

Från stugor med självhushåll vid vattnet till lyxiga rum, har Cork ett utbud eller uthyrning som passar alla smaker. Berätta för oss dina tillgänglighetsbehov välj sedan bland våra erbjudanden som uppfyller dina krav. Slutligen, boka med Handiscover för att få de garanterade tillgängliga boenden du behöver för en fantastisk semester.

Hur komma runt Cork

Den lilla stadskärnan i Cork gör att ta sig till attraktioner till fots eller till och med rullstol ganska lätt. Men det finns också bussar, taxi och samåkning alternativ för längre pendlar. Ta en tur på en taxi som erbjuder guidade turer för att se mycket av staden med lätthet och komfort. Bussar och samåkning är bäst för när du vill komma längre ut ur stan.

Add Comment

Click here to post a comment