Äldre Resenärer Belfast Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Nordirland Resetips Resmål Säsong Våren Vintern Yngre resenärer Irland

Belfast reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Belfasts tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en bra semester i Belfast

Med en djup historia och växande kulturscen erbjuder Belfast ett spännande semestermål. Från traditionell mat till internationella äter, och gamla rötter till modern konst Belfast är en otrolig stad att utforska för alla. Bo i hjärtat av åtgärden med Accessible Holiday Rentals Belfast från Handiscover. Få den stressfria och bekväma hyresfastighet du förtjänar!

Saker att göra i Belfast

Ulster-museet

Resa genom 9000 år irländsk historia på Ulster Museum. Börja din resa genom att komma nära och personligt med dinosaurier sedan flytta in på gamla egyptiska artefakter. Ta dig igenom museet på moderna mästerverk.

Guidad tur

Ett brett utbud av turer kan fås i Belfast. Från grundläggande sightseeingbussturer till specialturer som inkluderar hemsökt historia och platser som användes i filmer, som Game of Thrones Location-turnén. Ta en berömd Black Cab-turné för insiktsfull och underhållande information om stadens förflutna och nutid.

Crumlin Väg Gaol

När han var verksam som ett fängelse för högprofilerade brottslingar, kvinnor och barn är Gaol nu en populär turistattraktion. Ta en rundtur för att lära dig om det ökända förflutna i detta stora fängelse tillsammans med några spöklika paranormala händelser.

Tillgänglighetsanpassade boenden Belfast

Från det moderna till det historiska, har Handiscover en Belfast hyra som passar dina behov. Med en expanderande kultur- och turistindustri har Belfast en mängd olika platser att både besöka och bo på. Få den åtkomstnivå du behöver genom att välja de funktioner du behöver från vår lista sedan plocka den egendom som fungerar för dig!

Hur ta sig runt Belfast

Denna lilla stad är ofta bäst navigeras till fots eller taxi. För den som vill våga sig vidare finns dock även ett nätverk av bussar. Elektriska skotrar finns också att hyra och besöka den lokala turism centrum kan hjälpa dig att hitta skoter uthyrning.

Add Comment

Click here to post a comment