Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Indonesien Jakarta Java Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Indonesien

Jakarta tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Jakarta tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en stor semester i Jakarta

Jakarta är den underbara huvudstaden i Indonesien (liksom dess största stad), som ligger på ön Java. I Jakarta finns landets centrala kulturella och politiska gemenskap. Besökare som reser med och utan funktionshinder till Jakarta kommer att upptäcka en stad som är levande, blir levande efter solnedgången och är en smältdegel i sydasien kultur. Folket här är kända för att vara några av de vänligaste på planeten (även om det har sagts att detta inte gäller för minibussen förare – du har blivit varnad.

Ta dig runt i Jakarta med funktionshinder eller om du använder rullstol

Även om det finns färre anläggningar för dem med funktionshinder i Jakarta än andra städer lika med dess storlek, en majoritet av köpcentrum, livsmedelsbutiker och många av de ovan 3-stjärniga hotell har tillgängliga badrum och parkeringsmöjligheter. Rullstolar kan hyras i många av de stora köpcentra från helpdesk. Flygplatserna i Jakarta har också ramper och personal för att hjälpa dem som använder rullstol.

Var kan man bo i Jakarta- det bästa tillgänglighetsvänliga boende

Du kommer att upptäcka att många av mellanklassen till dyra hotell och bostäder är utrustade på rätt sätt för att serva dem som har ett funktionshinder eller annan försämring. Ringa ditt val av boende i förväg för att bekräfta att deras material är uppdaterade och korrekta kan göra det mesta av din semester i Jakarta.

Add Comment

Click here to post a comment