Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Indien Kuster & Klippor Mumbai Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Indien

Mumbai tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Mumbai tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en stor semester i Mumbai

Mumbai var tidigare känd som Bombay och är den största staden i Indien (och huvudstad i delstaten Maharashtra). Förr i tiden Mumbai var en grupp av sju öar. Idag har staden uppskattningsvis 21 miljoner invånare, vilket gör den till en av världens mest befolkade städer. Även om det är den kommersiella kraftpaket i Indien, det är också en av de mest vitala hamnstäder som Indien har idag. Bollywood, Indiens Hollywood är baserat fast i Mumbai, tillsammans med den stora TV-industrin. Besökare till Mumbai kan förvänta sig ett sensuellt spektrum av sevärdheter, ljud, dofter och mer som inte kan upplevas någon annanstans i världen.

Ta sig runt Mumbai med ett funktionshinder

På grund av sin storlek och internationella dra, många förbättringar mot att bli ett funktionshinder och rullstolsvänlig stad pågår. Även om detta är sant, är det också till stor del beroende av det specifika området Mumbai där man besöker. De mer moderna stadsdelarna är bättre på att tillgodose besökare med mobilitetsbehov och erbjuder framgångsrik tillgång till deras erbjudanden.

Bo i de bästa boenden Mumbai har att erbjuda som erbjuder överlägsen tillgänglighet

Du kommer att upptäcka att du inte är kort om valmöjligheter när det gäller de bästa hotellen, lägenheter och semesterbostäder i Mumbai som är rullstolsvänliga och barriärfria. Att bo närmare centrum kommer att erbjuda ett bra urval av flerstjärniga hotell som är moderna och utrustade med hjälpsamma bekvämligheter som handikappvänliga hissar och badrum. Din säkraste insats är att boka så tidigt som möjligt för att kunna utnyttja det största urvalet.

Add Comment

Click here to post a comment