Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Indien Kolkata Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Indien

Kolkata tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Kolkata tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Kolkata

Tillgängliga lägenheter och hotell i Kolkata – Handikappsfrid
Kolkata är tidigare känd som Calcutta och är huvudstad i Indiens västbengaliska delstat. Ursprungligen började det som Ostindiska kompaniet handelsplats, och som sådan var under brittiskt styre under ett antal år, skapa en blandning av både östra och västerländska kulturer. Idag kan du besöka Kolkata och njuta av fantastisk arkitektur, konstutställningar och festivaler som firar denna mångsidiga blandning av kulturer. Kolkata är också begravningshemmet till Saint Mother Theresa, som fortsätter att vara en mycket vördad figur här. Kolkata är hem för dem med och utan rikedomar och besökare kan se en spännvidd mångfald mellan dem som har och de som inte har. Kolkata är känt för att vara en plats som du upplever och känner snarare än bara “se”.

Ta sig runt i Kolkata

När du besöker Kolkata är det klokt att göra arrangemang i förväg för att få ut det mesta av din Kolkata semester. Dra nytta av organisationer som specialiserar sig på gäster till Kolkata med funktionshinder eller använder rullstol. Detta kommer att spara tid och är det mest bekväma tillvägagångssättet. Hyr en privat bilservice eller använd en taxi för att ta dig från flygplatsen in till centrum.

Att få det bästa boendet i Kolkata som är handikappvänliga

Du hittar ett brett utbud av färgglada hotell i Kolkata, både av västra och östra inflytande, beroende på dina önskemål. För de resenärer med funktionshinder hittar du att ju mer modern hotellet, lägenhet eller semester hyra desto större beteckningen av rullstol och funktionshinder vänliga faciliteter.

Add Comment

Click here to post a comment