Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Indien Jaipur Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Indien

Jaipur tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Jaipur tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Jaipur

Jaipur är huvudstad i Indiens Rajasthan stat och ibland kallas Gamla stan eller Pink City för att hedra sin rosa arkitektur hela. I centrum kommer du att upptäcka det lyxiga City Palace. Detta palats är hem för flera museisamlingar som lyfter fram deras väldiga textilier och konstsamlingar. Jaipur är färgstark och underbart kaotisk. Många märker staden som Indiens mest flamboyant. Här ser du kameler tillsammans med slingrande bussar och rickshaws dras av människor, tillsammans med motorcyklar surrande runt överallt. Om du letar efter den väsentliga indiska upplevelsen är Jaipur din biljett i.

Ta sig runt Jaipur med ett funktionshinder

Med lite planering kan det vara enkelt och bekvämt att ta sig runt i Jaipur. Överväg att hyra en bil eller taxi för att transportera dig och din fest mellan flygplatsen eller tågstationen till stadens rosa centrum. Du kan hyra rullstolar på ett antal pålitliga anläggningar. Det är också möjligt att hyra en privat reseguide som kan göra resandet runt Jaipur med ett funktionshinder till den mest givande upplevelsen som möjligt.

De bästa boende i Jaipur som också är rullstol och funktionshinder vänlig

Det finns ett underbart urval av tillgängliga boenden i Jaipur. Du kan hitta många hotell, lägenheter och semester lägenheter som kan erbjuda dig kort eller lång sikt hyror. Om du letar efter en verkligt lyxig upplevelse många av de 5-stjärniga hotell erbjuder fullt funktionshinder utses rum med bekvämligheter som rulle i duschar, hiss och rullstol hyra.

Add Comment

Click here to post a comment