Äldre Resenärer Delhi Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Indien Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Indien

Delhi tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Delhi tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Delhi

Indiens huvudstad är fylld med så mycket historia och kultur att det verkligen är värt någon resenärs tid. Anmärkningsvärt nog har området varit bebott sedan det sjätte århundradet f.Kr. och är nu den näst folkrikaste staden i Indien. Delhi är en av de speciella städer som har så mycket att erbjuda, kan du resa tillbaka om och om igen och fortfarande inte se allt. Varför inte överväga denna historiska plats för din nästa semester?

Tillgänglig Semesterbostäder

Alla kan uppleva sevärdheter och ljud i Delhi med våra tillgängliga semesterbostäder. Oavsett om du letar efter hotell eller lägenheter, är vi säker på att ha något perfekt för dig. När du väl anländer till Delhi kan du vara säker på att ditt boende kommer att uppfylla dina tillgänglighetsbehov. Alla våra semesterbostäder erbjuder rullstolsåtkomst. Vi har också många olika prispunkter för att passa din budget.

Kan inte missa aktiviteter i Delhi

Med så mycket att göra och se, kan det vara svårt att välja vad du vill göra under din tid i Delhi. Det finns många tempel som är helt vackra ur arkitektonisk synvinkel. Swaminarayan Akshardham är säkert högt på listan när det gäller favoriter och erbjuder en stor imax presentation. Den populära Qutub Minar, byggd på det tolfte århundradet, är en sandstensminareer med intrikata sniderier och är också ett måste.. När du vill koppla av kan du ta en promenad i Lodi Gardens, en stadspark där du också kan besöka flera kända gravar.

Funktionshinder Friendly Hotell och lägenheter

Oavsett vad du gör, är hela din grupp säker på att njuta av sin tid i Delhi. Börja planera din drömresa idag. Våra tillgängliga semesterbostäder tillgodose handikappade resenären, så att alla bekvämt kan njuta av sin vistelse.

Add Comment

Click here to post a comment