Äldre Resenärer Chennai Demografiska Familj med barn Geografi Indien Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Indien

Chennai tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Chennai tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Chennai

Södra Indien har en unik charm allt till sin egen, och hjärtat av söder finns i Chennai. Denna livliga stad finns utanför Bengaliska viken och har mer än några skatter värda att planera ett besök för att se. Våra tillgängliga semesterbostäder gör att alla kan uppleva denna spännande indiska stad.

Funktionshinder Friendly Hotell och lägenheter

Våra semesterbostäder är handplockade för sin tillgänglighet. Oavsett om du söker efter hotell eller lägenheter för din vistelse, är du säker på att hitta det perfekta boendet för att möta dina tillgång behov. Var och en av våra semester lägenheter är rullstolsvänlig. Vi har också en blandning av prispunkter för att hjälpa alla att uppfylla sina budgetmål. När du väl anländer kan du koppla av i komfort och njuta av själva staden.

Vad göra i Chennai

Även i Chennai, det finns flera vackra tempel att kolla in. Det nyligen renoverade Templet Kapaleeshwar är en favorit. Många av templen är kända för att erbjuda rullstolsassistans. En annan plats av intresse är San Thome kyrkan, byggd i det sextonde århundradet av portugiserna, över det område där Jesu apostel Thomas är begravd. Även i Chennai är Fort Saint George, den första engelska fästningen byggd i Indien. Den Arignar Anna Zoological Park är roligt för hela familjen, liksom Marina Beach.

Tillgänglig Semesterbostäder

Ingen bör gå miste om den spänning Chennai har att erbjuda. Vi arbetar för att se till att våra semesterbostäder stöd funktionshindrade resenären att uppleva allt som världen har att erbjuda. Få ett försprång på din nästa semester genom att hitta den perfekta tillgängliga boende idag.

Add Comment

Click here to post a comment