Agra Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Indien Resetips Resmål Säsong Sommaren Taj Mahal Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Indien

Agra tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Agra tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Agra

Vem har inte föreställt sig att tillbringa sin semester i den vackra indiska staden Agra? Det finns ingen anledning att vänta längre i planeringen av din drömsemester. Det fina med Taj Mahal väntar, och vi är här för att hjälpa dig att hitta ett tillgängligt boende som uppfyller dina specifika behov.

Rullstolsvänliga hotell och lägenheter

Vi vet att hitta rullstol och funktionshinder vänliga hotell och lägenheter kan verka skrämmande, men det är därför vi har gjort jobbet för dig. Våra semesterbostäder väljs för sin tillgänglighet. Vi har ett brett utbud av lättillgängliga hotell och lägenheter som kommer att bidra till att säkerställa semester som är njutbara för hela familjen.

Agra Aktiviteter för hela familjen

När du har hittat det perfekta boendet från vårt urval av semesterbostäder kan du fokusera på att njuta av själva staden Agra. Det finns många val som inte begränsar de funktionshindrade. Planera en tidig morgon för att se soluppgången över de vita marmorkupolerna i Taj Mahal, och du kommer inte att ångra det. Agra Fort är också ett måste se. Byggd av röd sandsten,fästningen omger de gamla palats mughal härskarna. Om det lämnar dig som vill ha mer, ordna att ta en bilresa till den övergivna staden Fatehpur Sikri och utforska sina röda sandstensbyggnader också.

Planera din funktionshinder Friendly Besök idag

Vad du än väljer att göra medan du är i Agra, vet vi att du kommer att vara nöjd med ditt besök. Begränsa inte dig själv över semesterbostad bekymmer. Titta igenom våra tillgängliga hotell och lägenheter, och kom igång med planeringen av din Agra semester idag.

Add Comment

Click here to post a comment