Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Montpellier Resetips Resmål Säsong Sommaren Spanien Våren Yngre resenärer Frankrike

Montpellier tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Montpellier tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Montpellier

Planera din resa till denna pulserande stad fylld med kultur, historia och spännande underhållning. Känd för sin stora spanska befolkning, är Montpellier underbart varierande stad kulturellt och kulinarisk. Tillgänglig Semesteruthyrning Montpellier från Handiscover är här för att hjälpa dig att bo i hjärtat av denna övertygande stad.

Saker att göra i Montpellier

Utforska Esplanaden

Tillbringa en trevlig eftermiddag slingrande ner denna trädkantade gångväg som inkluderar stränder. Handla på en av de man leverantörer som säljer kläder och ätbara objekt innan du njuter av en måltid på en av de få restauranger.

Musée Fabre

Anses vara en av de viktigaste museerna i Frankrike, musee Fabre startades 1825. Börja din utforskning genom att besöka flygeln som är dedikerad till de gamla mästarna. Fortsätt sedan vidare för att se fantastiska moderna rörelser innan du tittar på Dekorativ konst. Tillsammans representerar dessa tre områden över 600 år av europeiskt konstnärligt uttryck.

Montpellier zoologiska park (Parc Zoologique Henri de Lunaret)

En zoo upplevelse som ingen annan, Montpellier zoo ger Amazonas till liv rätt i denna franska stad. Utforska regnskogsområdet för att se otroliga fåglar och andra vilda djur i en rekreation av deras naturliga livsmiljö.

Funktionshindrade Boende Montpellier

Oavsett om du vill ha en lägenhet med självhushåll eller en spa-liknande känsla, har Handiscover en tillgänglig Montpellier uthyrning för dig. Välj den tillgänglighetsnivå du behöver sedan välja bland våra många hyresalternativ för att komma igång på din Montpellier-semester.

Hur ta sig runt Montpellier

Montpellier är lätt att ta sig runt med buss. Ta ett tåg hoppa sedan på en buss som ofta avgår från närliggande. Bekvämt, bussar använder samma biljetter som spårvagnen som också är ett bra sätt att ta sig runt. Körning är också ett alternativ men parkering kan vara svårt så, när det är möjligt, de andra transportsätten är bäst.

Add Comment

Click here to post a comment