Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Frankrike Geografi Kuster & Klippor Monte Carlo Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Frankrike

Monte Carlo reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Monte Carlo-tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en härlig semester i Monte Carlo

En av de mest kända utväg destinationer i världen, erbjuder Monte Carlo något du någonsin kan vilja i en lyxig strand semester. Spela bort på det berömda Monte Carlo Casino, få en spänning på travet och sola de härliga stränderna. Låt oss göra din semester bekymmersfri med vår Accessible Holiday Rentals Monte Carlo.

Saker att göra i Monte Carlo

Oceanografiska museet i Monaco

Medan du är i Monte Carlo, planera ett besök på världens största samling av havsskatter och underligheter. Upptäck hajarnas sanna natur på denna spännande utställning som förklarar hur viktiga dessa rovdjur är för vårt ekosystem. Gå sedan vidare till de historiska artefakterna och Kuriosaskåpet. Komplett ditt besök med en rundtur i akvarierna som innehåller mer än 6000 arter!

Prinsens palats

Mer än sju århundraden gammal, är palatset den officiella bostaden för fursten av Monaco. Tour staten lägenheter och innergård som används för många fester under hela året. Konstruerad i stil med Ludvig XIV, erbjuder palatset det ultimata i lyx och skönhet. Passera av Spegelgalleriet sedan in i galleriet fylld med mytologiska konstverk.

Franska Rivieran Day Cruise

Adored av de rika och berömda, erbjuder den franska rivieran en hisnande kryssning möjlighet. Välj mellan en mängd olika kryssningsalternativ som gör att du kan smutta på champagne medan du tar i det idylliska vädret och underbara landskap.

Tillgänglighetsanpassade boenden Monte Carlo

Semester som en kändis med en av dekadenta hyresfastigheter. Från höghus lägenheter till luftiga strandbostäder, vi har fantastiskt tillgängligt boende för dig. Boka med oss idag, för att komma igång med att planera en resa för livet.

Hur ta sig runt Monte Carlo

Flera rulltrappor runt Monte Carlo hjälper dig att navigera i de branta sluttningarna i området. Sedan kommer busstrafiken att ta dig igenom mycket av Monte Carlo. Hyr en bil för att gnugga stötfångare med awesomely dyra och utarbeta fordon runt området eller hagel en taxi för att undvika att köra i trafiken själv.

Add Comment

Click here to post a comment