Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Frankrike Geografi Kuster & Klippor Marseille Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Frankrike

Marseille tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Marseille tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Marseille

Accessible Holiday Rentals Marseille

Denna populära hamnstad erbjuder ett brett utbud av kulinariska läckerheter på grund av den mångsidiga kulturen och historien. Upplev levande marknadsplatser, områden med fantastisk naturskönhet och dussintals historiska platser allt i en storstad för din semester.

Njut av allt denna stad har att erbjuda i stressfri komfort när du bokar en Accessible Marseille Semesteruthyrning med Handiscover!

Saker att göra i Marseille

Notre-Dame de la Garde


Adress: Rue Fort du Sanctuaire, 13281 Marseille, Frankrike
Webbsida:http://www.marvellous-provence.com/marseille/what-to-see/notre-dame-de-la-garde

Konstruerad på den högsta punkten i staden, kan denna magnifika kyrka ses från många punkter i staden. Tour denna symbol för Marseille för att se den exotiska bysantinska interiören, lära dig mer av sin fascinerande historia och levande konstverk.

Nyligen lade basilikan en hiss som serverar alla våningar och gör det möjligt för rullstolar användare, de med funktionshinder och resenärer med små barn eller barnvagnar att få tillgång till mer av kyrkan bekvämt.

Musée d’Histoire de Marseille

Adress: Centre Bourse, 2 Rue Henri Barbusse, 13001 Marseille, Frankrike
Hemsida: https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=http://www.musee-histoire-marseille-voie-historique.fr/&prev=search

Upptäck mer än 2600 år av Frankrikes äldsta på detta museum som innehåller ett hundra interaktiva skärmar. Hela utställningen är handikappanpassad tillsammans med några skyltar i punktskrift för synskadade.

Museum för europeiska civilisationer och medelhavscivilisationer

Adress: 7 Prom. Robert Laffont, 13002 Marseille, Frankrike
Hemsida: http://www.mucem.org/en/contenu/museum-mediterranean

Hisnande vyer och fantastiska konstverk väntar på detta nyligen konstruerade museum som inkluderar den mycket äldre Fort Saint-Jean. Permanenta samlingar inkluderar bitar som demonstrerar både europeisk och medelhavskultur och civilisation.

Museet har åtagit sig att ge tillgänglighet för alla besökare, inklusive fysiskt funktionshindrade, rullstolsanvändare och de med en mental, visuell eller hörselhandikapp. Deras rekommenderade, rullstolsvänliga entrén heter J4.

Denna entré tillsammans med utställningarna, hörsalen och informationsdiskarna är tillgängliga. Vissa områden i migrationsträdgården och Fort Saint-Jean har dock begränsad tillgång. Läs mer om allt som de gör för att göra varje besökares upplevelse roligare.

Tillgänglighetsanpassade logi Marseille

Från posh lägenheter och hotell till mysiga stugor och semesterbostäder, har Handiscover en plats som passar alla dina behov. Helt enkelt, välj den åtkomstnivå du behöver från ut lista sedan plocka från de val som uppfyller dina kriterier.

Våra lägenheter, hotell och andra uthyrningstyper kommer med garanterade funktioner som stegfria entréer, hissar, hjul i dusch, ledstänger med mera.

Vi har boendetyper som passar alla nivåer av förmåga och resande gruppstorlekar för din semester. Här är tre bra exempel från vår hemsida.

Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!!

För fler alternativ och personlig support kan du kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (STORBRITANNIEN).

Hur ta sig runt Marseille

Buss, tåg, och tunnelbana all tjänst Marseille. Spårvagnarna är nybyggda och de mest handikappvänliga medan bussarna är lite mer av en chansning. Batobus båtskyttlar är alla rullstolsvänliga och är ett bättre alternativ än bussarna för dem som behöver tillgång.

Annan användbar information om tillgänglig resa om Marseille

Andra underbara resmål i Frankrike!

För närvarande, Vi erbjuder £ 25 rabattkupong för din första bokning!!

 

 

Add Comment

Click here to post a comment