Äldre Resenärer Biarritz Demografiska Familj med barn Frankrike Geografi Grande Plage Biarritz Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Frankrike

Grande Plage Biarritz tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Grande Plage Biarritz tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Grande Plage Biarritz

En berömd semestermål av stora proportioner, Grande Plage Biarritz är din plats att njuta av den ultimata stranden semester. Först tine på de färskaste skaldjur och franska delikatesser medan du njuter av utsikten från en av de många kaféer och restauranger. Efter det utforska resten av denna spektakulära destination. Njut av din semester här är lätt med Accessible Grande Plage Biarritz Semesteruthyrning från Handiscover.

Att göra i Grande Plage Biarritz

Museet över havet
Adress: Esplanade du Rocher de la Vierge
64200 Biarritz, Frankrike
Hemsida: Klicka här

Fylld med både historisk information om staden och havet tillsammans med levande sealife, är denna attraktion en del museum, en del akvarium. Gå in i hajarnas grotta för att se ett nära och personligt möte mellan dessa vildsinta varelser och de graciösa sälarna. fortsätta vidare för att hitta tusentals andra arter spridda över 50 stora tankar. Akvariet är rullstolsvänligt och tillgängligt för dem med fysiskt funktionshinder. Hissar tar funktionshindrade besökare upp och en väg har anpassats särskilt för dem med funktionshinder oro. Få mer information på deras webbplats eller stanna vid besökscentret när du anländer/

Ocean världen
Adress:Platå Atalaya
64200 Biarritz, Frankrike
Hemsida: Klicka här

Efter att ha utforskat Museum of the Sea, fortsätt vidare till den anslutna Ocean World. Utforska denna unika utställning som innehåller interaktiva skärmar, 3D-animering och specialeffekter. Designad för att hjälpa besökarna att förstå det ömtåliga och komplexa ekosystemet i havet, är detta en informativ och rolig upplevelse för alla åldrar. Ocean World har också funktioner för funktionshindrade och rullstolsåtkomst. För specifik tillgänglighet conerns, besökare uppmanas att ringa +33 (0) 5 59 22 75 40.

Choklad museum
Adress: 14 Avenue Beau Rivage, 64200 Biarritz, Frankrike
Hemsida: Klicka här
Börja ditt besök på detta söta museum med ett urval av fin choklad. Ta sedan in en film om historien och skapandet av konfekten innan du går vidare till 5 rum som är dedikerat till denna dekadenta sötsak. Avsluta din resa genom att smutta på en kopp ångande, varm choklad. Det är något svårt att hitta specifika funktionshindrade och rullstol tillgång information om museet på nätet så det uppmuntras att fråga när du bokar dina reseravations.

Funktionshindrade Boenden Grande Plage Biarritz

Som semesterort finns det dussintals tillgängliga lägenheter, hotell, stugor och semesterbostäder alla med vacker utsikt. Med Handiscovers pålitliga nätverk av uthyrningar kan du också vara säker på att ha sådana funktioner som hissar, stegfria planritningar, hjul i duschar och mer i var och en av våra lägenheter, hotell och andra uthyrningstyper. Välj vilken nivå av handikappanpassad åtkomst du behöver välj sedan från vårt breda urval av uthyrningsalternativ. Sedan bokar du helt enkelt din resa med oss för att börja njuta av den stressfria semester du förtjänar.

Hur ta sig runt Grande Plage Biarritz

Mycket av Biarritz är lätt att nå till fots, men det finns några kuperade fläckar. Ta bussen för enklare handikappanpassade resor i hela Biarritz och angränsande Anglet och Bayonee.

Add Comment

Click here to post a comment