Äldre Resenärer Cannes Demografiska Familj med barn Frankrike Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Frankrike

Cannes reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Cannes tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

 

Anses vara ett socialt och kulturellt hjärta i Europa, kan du uppleva denna glamorösa kuststad med tillgängliga Semesteruthyrning Cannes. Boka med Handiscover för att njuta av en hyra mitt i centrum av denna stad. Från exklusiva yachtturer över blått vatten till elegant mat vid varje måltid, Cannes är en sann lyxdestination.

Saker att göra i Cannes

Skräddarsydda Yacht Tour

Med härliga vatten som vimlar runt Cannes, är en yachttur ett av de bästa sätten att se staden. Välj en Skräddarsydd turné för den ultimata superyacht-upplevelsen som kan inkludera gourmetmat, underhållning och frodiga sittplatser när du seglar.

Forville marknaden

Denna marknad ligger på en av de bästa gourmandgatorna och erbjuder en mängd kulinariska läckerheter och sevärdheter för alla resenärer. Handla för färsk fisk, hantverkare ostar och mer för att förbereda en gourmetmåltid själv. Även om det du kan också prova färdiga behandlar och gnugga armbågar med rutinerade kockar som de väljer de finaste produkterna.

Tour du Masque

Både historia och litteraturälskare kommer att njuta av denna populära attraktion. Retrace den legendariska stegen i detta torn för att se var “mannen i järnmasken” flydde till efter hans fängelse. Titta noga och du kan även fortfarande se hans spöke här!

Bästa tillgängliga boenden Cannes

Underbara havet hyror väntar med fantastisk utsikt och posh boende. Välj helt enkelt den åtkomstnivå du behöver sedan låta Handiscover visa dig alla otroliga alternativ för din vistelse. Beror på vårt engagemang för din komfort för att du ska få den semester du förtjänar.

Hur ta sig runt Cannes

Cannes är ofta mest lättnavigerad till fots, men busstransport är också bekvämt och tar dig till närliggande La Bocca, Mandelieu-La Napoule och Le Cannet. Taxi och hyrbilar finns också.

Add Comment

Click here to post a comment