Abu Dhabi Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Förenade Arabemiraten Geografi Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Förenade Arabemiraten

Tillgänglig semester lägenheter Abu Dhabi – Funktionshindrade semester

Tillgänglighetsanpassade semesteruthyrning Abu Dhabi

För en stor semester i Abu Dhabi

Drömmer du om att utforska exotiska platser men tveksam till att sprida dina vingar? Önskar du att funktionshindrade resor var lättare? Vi har spännande nyheter! Tillgängliga resor är en realitet. Enligt Världshälsoorganisationen har över en miljard människor i världen någon form av funktionshinder. Därför är många populära destinationer riktar turism till fysiskt utmanas. På Handiscover har vi spanat jorden runt för att få tillgänglig logi. Vi hjälper dig att boka säkra semestrar med gästvänliga värdar. Abu Dhabi är en progressiv stad, med ett hjärta för funktionshindrade. Vi är ivriga att introducera dig till denna kosmopolitiska juvel och visa dig Tillgängliga semesterbostäder Abu Dhabi.

Dra nytta av de bästa rullstolsvänliga boendena i Abu Dhabi

Drömmer du om att utforska exotiska platser men tveksam till att sprida dina vingar? Önskar du att funktionshindrade resor var lättare? Vi har spännande nyheter! Tillgängliga resor är en realitet. Enligt Världshälsoorganisationen har över en miljard människor i världen någon form av funktionshinder. Därför är många populära destinationer riktar turism till fysiskt utmanas. På Handiscover har vi spanat jorden runt för att få tillgänglig logi. Vi hjälper dig att boka säkra semestrar med gästvänliga värdar. Abu Dhabi är en progressiv stad, med ett hjärta för funktionshindrade. Vi är ivriga att presentera dig för den här kosmopolitiska juvelen.

Klimat

Söker du solsken och blå himmel? Tillgänglig Semesteruthyrning Abu Dhabi kommer att tvinga. Soligt väder är normen nästan varje dag på året. April till september är den varmaste perioden, med dagstemperaturer i genomsnitt 36 ° C (96 ° F). Luftkonditionering är dock standard i alla stadsbyggnader. Oktober till mars är stadens “vinter”, när nederbörden är gles, och dagtid temps svävar på 24 ° C (75 ° F).

Kvinnor och barn

I Accessible Holiday Rentals Abu Dhabi behandlas kvinnor med respekt. Polisen är särskilt hjälpsam. Staden vimlar av barnvänliga attraktioner, inklusive parker, stränder, barnzoner och daghem på alla större köpcentra. De flesta hotell välkomnar barnfamiljer, som erbjuder barnpassning, övervakade aktiviteter och barnpooler.

Språk

Även arabiska är det officiella språket i Förenade Arabemiraten, engelska är den vanligaste talade tungan. Många lokalbefolkningen talar också hindi, kinesiska, bengali, urdu, tagalog, tamil, malayalam, och persiska.

Boende

På Handiscover styr vi dig i riktning mot tillgänglig logi. Vi har kvartal i lägenheter, hus, små hotell, och bed-and-breakfast. Vi erbjuder en rad priser, mottagliga för varje budget. Det är lätt att hitta boende som passar perfekt för dina behov.

Attraktioner

Sheikh Zayed-moskén

Webbplats – http://m.szgmc.ae/en/page/faqs

Detta är en av stadens mest majestätiska landmärken, kanske den mest överdådiga i världen! Designad för att förena alla människor, hantverkare och material kom från många länder, inklusive Tyskland, Italien, Turkiet, Indien, Iran, Kina, Storbritannien, Nya Zeeland och Grekland. Bland de lyxiga material som används är guld, marmor, keramik, och kristall. Moskén är massiv, ockuperar ett utrymme lika stort som fem fotbollsplaner!

Moskén ler vid stadens ingång och är en välkomnande närvaro. Komplexet tjänar flera syften, som ett hus för tillbedjan, platsen för social sammankomst, och ett pedagogiskt centrum. Djärva arkitektoniska accenter är guldpläterade ljuskronor, vita marmorpelare och kupoler täckta med skimrande finials. Inne i moskén kastar infälld belysning en mjuk glöd på avsatser, grottor och alkover. Den stora bönesalen är golv med världens största matta, handmodig i en blommönster. Blåkaklade pooler omger moskén, vilket återspeglar dess förgyllda pelare. Färgglatt illumined på natten, är strukturen hisnande!

Centret tillhandahåller rullstolar och club bil shuttle service, som kan erhållas från Security. En timmes turer börjar på östra sidan av moskén. Barn är välkomna att gå med. Moskén är öppen lördag till torsdag, 9:00 till 22:00, och fredag, 16:30 till 22:00.

Av respekt för detta heliga utrymme, besökare ombeds att följa moskén riktlinjer. Kläder bör vara löst sittande och konservativ. Långa ärmar krävs, och män ombeds att bära byxor kontra shorts. Kvinnor bör don huvuddukar, en traditionell mantel, och ankellånga kjolar. Halsdukar och klädnad kan lånas ut gratis, som finns vid servicediskar. För mer information om begärd moské beteende, gå till: http://m.szgmc.ae/en/page/plan-your-visit eller klicka här.

Emirates Park Zoo

Webbplats – http://www.ibtmarabia.com/__novadocuments/48734?v=635307191040330000

Upplev spänningen att röra och mata djuren på denna utomhus zoo! Parken är hem för över 1.700 gård och vilda arter. Inträdet är gratis för funktionshindrade, och alla ingångar är lätt tillgängliga med rullstol. Om du besöker under sommaren, kommer imma systemet hålla dig sval. Grunderna har också stora, skuggade områden. Här är en översikt över vad du kan göra på Emirates Park Zoo:

ta bilder.

Elephant Encounter – Mata två söta djur medan du hör fakta om asiatiska och afrikanska elefanter.

Sea Lion Show – Tre djur uppträder i 20 minuter, inklusive break-dancing, boll-jonglering och hand-stativ. Personalen ger en pedagogisk presentation. Du får gärna interagera med sjölejonen och ta bilder.

Birds of Prey Exhibit – Få öga mot öga med en fascinerande uggla eller falk.

Magic Show – Bli underhållen av djurtrick.

Siberian Tiger Cub Show – Titta zoo personal interagera med barnen.

Petting Zoo – Barn kan röra och mata inhemska raser.

Djurparken är öppen från söndag-onsdag, 09:00 till 20:00, och torsdag-lördag, 09:00 till 21:00

Corniche strandpromenaden

Webbplats – http://www.yourabudhabiguide.com/corniche.html

Corniche är en asfalterad strandpromenad längs Persiska viken vattnet. Du kommer att njuta av friska vindar längs stigen, som gränsar till välskötta greener och orörda stränder. Också foder den pittoreska vägen är parker, trädgårdar, restauranger och lekplatser för barn. Vägen erbjuder rullstolsåtkomst till separata stränder för singlar, familjer och allmänheten. Vattnet är en lugn akvamarin, och sanden är vit och silkeslen. Stränderna är öppna dagligen från 08:00 till 20:00. En badvakt är i tjänst fram till solnedgången. Du kan ha den idealiska tidpunkten för att fånga en gratis konsert eller sport tävling. Strandbekvämligheter inkluderar cabanas, duschar, och omklädningsrum. Du kan också hyra solstolar, parasoller, och handdukar.

Shopping

Alla stadens köpcentra och de flesta restauranger är tillgängliga. Majoriteten av offentliga toaletter är anpassade för funktionshindrade användning.

Transport

Flygplats – På Abu Dhabi International Airport är golfbilar tillgängliga för rullstolsburna i terminal 1 och 3. Ramper, skenor och grindar är konstruerade för säkerhet vid funktionshindrade. Andra tillgängliga funktioner är automatiska dörrar, hissar, bagagevagnar och låga incheckningsdiskar. Personlig assistans finns tillgänglig, som du bör boka när du reserverar ditt flyg eller två dagar före avresa.

Buss – Blå stadsbussar är luftkonditionerade och rullstolsanpassade. Prioriterade sittplatser i de tre första raderna ges till kvinnor och familjer. Platser i ryggen är endast för män. Bussar fungerar vardagar från 5:00 till midnatt och helger från 05:00 till 02:00. Den huvudsakliga bussterminalen i Abu Dhabi ligger på Hazaa Bin Zayed Road. Där kan du gå ombord på bussar som går till olika punkter i staden. Busstationen fungerar också som taxiställ. Lokala bussar kräver exakt biljettpris, och regionala bussar dispensera förändring. Busshållplatser är markerade med Department of Transport pole skyltar. För busskartor och tidtabeller, gå till: http://dot.abudhabi.ae/en/info/Abu_Dhabi_Region_Bus_Services eller klicka här.

Taxi – Holiday Taxis har en flotta av rullstolsanpassade hytter. Fordon är utrustade med antingen en hiss eller ramp. Förare kommer att hjälpa din in- och utgång från hytter. Om du använder en hopfällbar rullstol, se till att förmedla detta, så att företaget kan skicka ett fordon med tillräckligt utrymme. När du bokar en taxi, ge råd till avsändaren av dina specifika behov. För detaljer och för att reservera en hytt, ring +44 1273 828 200 eller gå till: https://www.holidaytaxis.com/en/tailormade/new. En annan källa till tillgängliga hytter TaxiFinder.com, som erbjuder gratis offerter från lokala transportörer. Du kan referera till deras Blankett för reseförfrågan här.

Metro – Planering pågår för en tunnelbanelinje till Accessible Holiday Rentals Abu Dhabi, men byggandet är fortfarande på gång.

Resetips – För en kortfattad Tillgänglighet Semesteruthyrning Abu Dhabi reseguide, gå till: http://www.yourabudhabiguide.com/capital.html eller klicka här.

GLAD SOM EN MUSSLA

Världen är ditt ostron! Är du bekant med detta uttryck? Härstammar från en Shakespeares pjäs, betyder det att du kan göra det bästa av varje situation. Inom varje ostron är potentialen för att skapa en glänsande pärla. Den tillgängliga Semesteruthyrning Abu Dhabi vi har är pärlor för fysiskt utmanade resenärer. Du kommer att känna dig som hemma i Accessible Holiday Rentals Abu Dhabi, lika glad som en mussla!