Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Finland Geografi Helsingfors Hösten Resetips Resmål Säsong Våren Yngre resenärer Finland

Helsingfors tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Helsingfors tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Helsingfors är en charmig och attraktiv stad med en dedikation till konst, kultur och arkitektur. I Finlands huvudstad finns massor att se, göra och uppleva för besökare i alla åldrar: ovanliga kyrkor, levande byggnader, utmärkt mat, gott om parker och en ö fästning. Boka tillgängliga boenden idag för att börja utforska denna stad full av historia och dess omgivningar under perfekt funktionshindrade semester.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I HELSINGFORS

Ta en tur på Sparakoff

Hemsida:

klicka här


Sparakoff är en historisk spårvagn som har förvandlats till en mahogny och mässing klassisk pub. Njut av en Koff-björn eller en bra cocktail medan du passerar stadens mest kända sevärdheter.

Sibelius-monumentet

Adress: Sibeliuksen puisto, Mechelininkatu, 00250 Helsingfors, Finland

Sibeliusmonumentet är ett abstrakt konstverk mitt i en vacker park. Likhet organrör monumentet är tillägnad den berömda finska kompositören Jean Sibelius. Tillverkad av svetsat stål bysten av kompositören har placerats vid foten av monumentet.

Ta en Panorama Coach Tour

Adress:Pohjoisesplanadi 19, 00130 Helsingfors, Finland
Hemsida: klicka här


Njut av en smak av Helsingfors främsta attraktioner, när du luta dig tillbaka och koppla av. Turen använder en dubbeldäckare som passerar all måste-se se attraktion i Helsingfors som stadshuset, riksdagsbyggnaderna, Finlandiasalen eller Operahuset.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I HELSINGFORS

Från de mysiga stugorna till de rymliga lägenheterna eller lyxiga hotellen Handiscover har semesterbostäder perfekt för dig och din kamrat. Du kan njuta av bra funktionshindrade semester i det tillgängliga Helsingfors eftersom det finns så mycket val! För att göra det lite enklare har vi samlat ett flertal tillgängliga boenden för att uppleva den perfekta pausen: berömda hotell, imponerande lägenheter och intima stugor. Hitta semesteruthyrningen rätt för dig innan du planerar hur du fyller dina dagar. Med en uppsjö av attraktioner utanför dörren, hittar du det finns massor att se och göra!

Med tre alternativ att välja mellan, kommer vår hemsida att peka dig till en lista över tillgängliga boenden som erbjuder vad du behöver. Semestern på vår hemsida är rullstolsvänliga och har inrullningsduschar, handräcken, lyftblock, steg fri tillgång och bredare dörröppningar Välj bara från listan och boka med Handiscover för en lätt och avkopplande vistelse hemifrån i det tillgängliga Helsingfors.

TA SIG RUNT I HELSINGFORS MED FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIGA TRANSPORTER

Helsingfors är en kompakt, promenadbar stad så att du enkelt kan använda en skoter eller rullstol beroende på dina behov. Det är också känt för att ha ett effektivt och avancerat kollektivtrafiksystem, dess spårvagn och tåglinjer är det snabbaste och mest bekväma sättet att ta sig runt. Dessutom har de flesta av stadens bussar låga golv, specialst sittande och är gratis för rullstolsburna. Dessutom är tunnelbanesystemet en dröm för dig som reser i rullstol eftersom alla station har en tillgänglig hiss och nivå plattformar. Även mer än hälften av Helsingfors spårvagnar har låga våningar, men de kan inte ta emot skotrar. För en mer personligt resande metod kan du alltid få en rullstolsanpassad taxi.

Add Comment

Click here to post a comment