Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Filippinerna Flykt till naturen Geografi Kuster & Klippor Manila Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Filippinerna

Manila tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Manila tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

accessible-manila-for-disabled

Filippiner hävdades nyligen av berömda mat och resor kritiker Anthony Bourdain att vara den mest generösa människor på jorden. Som någon som gör det till sin sak att resa så mycket av världen som möjligt, är detta inget litet uttalande.

Boka tillgängligt boende i Manila, filippinernas huvudstad, en mash-up av spansk kolonial arkitektur omgiven av moderna skyskrapor.

Många resenärer, med och utan funktionshinder, tycker om att komma till Manila för att uppleva den historiska arkitekturen, inklusive Intramuros, en muromgärdad stad i kolonialtiden.

I hjärtat av denna gamla stadskärna kommer du att upptäcka Fort Santiago, liksom den barocka 1500-talskyrkan San Augustin.

Handikappanpassade vänliga aktiviteter i Manila

Manila oceanpark

Adress:666, Bakom Quirino Grandstand, Luneta, Manila, Metro Manila 1000, Filippinerna
Hemsida: https://www.manilaoceanpark.com/

På Manila Ocean Park kan du nu njuta av upp till 10 olika attraktioner. Börja ditt äventyr på Oceanarium.

Det är hem för 14.000 marina varelser från cirka 277 arter, alla inhemska till Filippinerna och Sydostasien.

Gå sedan till Sharks och Ray Dry Encounter; här kommer du nära med hajar, stingrocka, och sjöstjärnor.

Glöm inte att kolla in Sea Lion Show. Du får möjlighet att titta på en otrolig show med de bedårande sjölejonen i Sydamerika

Rizal parken

Adress: Roxas Blvd Ermita, Barangay 666 Zone 72, Manila, 1000 Metro Manila, Filippinerna
Webbplats: http://farapino.com/rizal-park/

Rizal Park även känd som Luneta National Park på grund av sin form månen sprider ut över 60 hektar. Denna park är välkänd som det platsen där Filippinernas nationalhjälte Jose Rizal avrättades.

Denna underbara park med utsikt över Manilabukten rymmer också mausoleet där Rizals kvarlevor hålls.

Storstads- museum av Manila

Adress: BSP Complex, Roxas Blvd, Malate, Manila, Metro Manila, Filippinerna
Webbplats:http://www.metmuseum.ph/

Metropolitan Museum of Manila även känd som Met är en världsklass rullstolsvänlig galleri som visar filippinska samtida konst.

Upptäck deras permanenta utställning samt andra föränderliga utställningar som presenteras i olika tematiska shower.

Tillgänglighetsanpassade boenden i Manila

Söker du efter den perfekta logi för din semester i Manila?

Välja lägenheter under din funktionshindrade semester i Manila ger dig möjlighet att ha lite mer frihet när det gäller ditt dagliga schema och rörelser.

Om du kommer att bo i den tillgängliga Manila bara för ett par dagar det mest bekväma valet kommer att vara att bo på hotell nära centrum. På så sätt kommer du att vara bara några minuter från de flesta av stadens sevärdheter.

Dessutom, om du föredrar semesterbostäder med mysig inredning, kan du alltid välja en av de tillgängliga stugorna. Oroa dig inte det finns något för alla!

Många semesterbostäder i tillgängliga Manila har rullstolsvänliga rum. Långa och kortsiktiga bostäder har också hissar, stegfri tillgång och fullt tillgängliga badrum med inrullningsduschar och stång.

Handiscover, den pålitliga bokningswebbplatsen, är speciellt för personer med särskilda behov och funktionshinder. Med Handiscover kan Du alltid hitta det du vill ha.

För närvarande klassificerade vi fastigheterna i tre kategorier. Vad du behöver göra är att välja din nivå av rörlighet och sedan boka ett bekvämt boende.

vill personligt stöd? Tveka inte att kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien).

 

Vi tror alltid att resenärer som reser till Manila, även känd som Pearl of the Orient kommer att hitta otroliga attraktioner och tillgängligt boende som uppfyller normerna för alla resenärer oavsett funktionshinder.

Ta dig runt Manila med en funktionshinder-accessible Transport

Resenärer som använder rullstol eller med en annan typ av funktionshinder kommer att finna att i Filippinerna finns det många som gärna hjälper och erbjuder service till dem som har särskilda krav.

Det är möjligt att hyra bil och förare under hela din vistelse. Dessutom kan de också utföra dubbel plikt som reseledare.

Annan nyttig reseinformation

Andra populära resmål och stränder runt om i världen

För närvarande, Vi tillhandahåller £ 25 rabattkupong för din första bokning!!

 

 

Add Comment

Click here to post a comment