Äldre Resenärer Demografiska Egypten Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sharm el Sheikh Sommaren Våren Yngre resenärer Egypten

Sharm el Sheikh tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Sharm el Sheikh tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en stor semester i Sharm el Sheikh

Tillgänglig Semesteruthyrning Sharm El Sheikh: Sharm el-Sheikh är en solig och inbjudande egyptisk semesterort område som ligger precis mellan öknen på Sinaihalvön och Röda havet. Här finns långa och generösa stränder som sitter jovially undan klart och varmt vatten. Naama Bay promenaden håller resenärer glatt upptagen med sitt varierande urval av livliga barer, kaféer och restauranger. Sharm el-Sheikh är en stor dykning destination, med mycket korall liv runt sina rev.

Ta sig runt i Sharm el-Sheikh med ett funktionshinder

Det är lätt att ta sig till och från flygplatsen via de många taxibilar, shuttles eller privat transport som finns. Ring och reservera i förväg för att säkerställa att din transport val kan uppfylla dina krav. Väl i huvudstaden är det lätt att ta sig runt med hjälp av gångvägar och platt terräng.

Hitta de bästa boenden som är rullstolsvänliga i Sharm el-Sheikh

Det finns många underbara boenden att välja på i Sharm el-Sheikh som erbjuder en barriärfri och rullstolsvänlig miljö. Du kan välja mellan lyxiga sviter eller privata villor, stora och små hotell och lägenheter. Många har härliga verandor och är byggda helt på bottenvåningen för att göra njuta av Sharm el-Sheikh med ett funktionshinder enkelt och bekvämt. Skulle du ha några frågor den kunniga personalen på dessa välrenommerade boende finns tillgängliga för att svara på dina frågor och funder utan dröjsmål.

Add Comment

Click here to post a comment