Äldre Resenärer Demografiska Dominikanska republiken Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Punta Kana Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Dominikanska R

Punta Cana tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Punta Cana tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Punta Cana

Tillgänglig Stuguthyrning Punta Cana: Punta Cana, som ligger i Dominikanska republiken, är bosatt på sin östligaste spets. Nära både Karibiska havet och Atlanten, är det välkänt för sina kilometer långa sträcka av skimrande, frodiga stränder och klart vatten. Punta Cana delvis utgör La Costa del Coco, eller “Coconut Coast”. Om du letar efter en perfekt strand semester Punta Cana levererar en tio av tio för skönhet och klimat. En lyxig del av boende finns tillgänglig för både kort och lång sikt hyra, varav många är barriär gratis, och fullt tillgänglig.

Att ta sig från flygplatsen med ett funktionshinder på Punta Cana

Även om det finns som av detta handstil inte en hiss eller en ramp tillgänglig på flygplatsen, marken personalen är mer än glada att hjälpa passagerare som använder en rullstol eller med andra funktionshinder för att säkerställa att de transporteras tryggt och säkert. När du är i själva staden, är det mycket platt och ta sig runt med ett funktionshinder är relativt bekvämt.

De bästa ställena att bo med ett funktionshinder i Punta Cana

Punta Cana känns ganska avslappnad och intim men du kan fortfarande njuta av att välja från ett stort urval av boende som finns i varje prispunkt. Ibland kan du boka för omedelbar resa, även om det rekommenderas att boka i förväg för bästa pris och urval. Ju fler stjärnor ett boende har, desto fler bekvämligheter det ger. Du kan hitta många hotell och lägenheter på marknivå som gör det mest bekvämt för dem som använder en rullstol.

Add Comment

Click here to post a comment