Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kroatien Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Split Stränder Våren Yngre resenärer Kroatien

Split reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Splits tillgängliga reseguide för en handikappvänlig semester

För en stor semester i Split

Accessible Holiday Rentals Split

Kom uppleva den största staden i Dalmatien Regionen. Split är bosatt vid Adriatiska havet och är prickad med kuststäder och fungerar också som ett livligt transportnav. På grund av detta erbjuder Accessible Holiday Rentals Split dig några av de största uthyrningsvalen. Upptäck alla dina tillgängliga boenden för din semester med Handiscover hyror idag!

Saker att göra i Split

Diocletians palats

Adress: 21000, Split, Kroatien
Hemsida: Klicka här

Split - Old Town and Diocletian's palace

Foto: Diocletianus palats

Denna höga antika artefakt byggdes vid sekelskiftet 300-talet och rymmer många moderna butiker. Perfekt för både historia älskare och urbana upptäcktsresande lika, erbjuder Palace något för alla. Börja med att utforska omgivningen för att ta in vidden av denna fästningsliknande struktur. Sedan handlar du i en av de många små boutiquerna inom dess väggar innan du njuter av en äkta måltid i en av restaurangerna. Slutligen njut av en 360-graders utsikt över staden från toppen av peristyle. Detta handikappanpassade palats erbjuder flera områden med rullstolsvänlig tillgång. Steg som går ner till det undermarksytan in från Riva och den södra ingången kommer att innebära svårigheter för rullstolsanvändare. För att kunna se detta område, gå längre norrut längs Riva och arbeta dig tillbaka österut.

Ivan Mestrovic Galleri

Adress: Šetalište Ivana Meštrovića 46, Split, 21000, Kroatien
Hemsida: Klicka här

IVAN MESTROVIC GALLERY split

foto: Ivan Mestrovic Gallery

Med respektingivande konst, obefläckade trädgårdar, en villa och kloster, är Mestrovic Gallery inte att missa. Ströva omkring i salarna här för att lära sig mer om byggnadens historia och skulpturer, målningar och möbler av konstnären, Ivan Mestrovic. Sedan, överväga en resa till stranden efter som ligger mycket nära. Som en av de mest populära attraktionerna anses galleriet vara handikappanpassat och vara rullstolsvänligt.

Marjan

Adress: Marjan, Split, Kroatien

Väster om Gamla stan, är denna halvö prickade med Medelhavet buskar och tjocka tallar längs flera gångvägar. Njut av otrolig havsutsikt och njut av en måltid på Vidilica Cafe och spendera tid på Bene återskapa marken. Stigarna har rullstolstillgänglighet och är platta och rimliga att korsa även med begränsad rörlighet.

Tillgänglighetsanpassade boenden Split

Upplev Split som en lokal skulle när du bokar en av våra många handikappanpassade semesterbostäder. Välj mellan lyxlägenheter i staden, moderna hotell och pittoreska stugor för din semester! Välj bland funktioner som stegfria entréer på hotell och lägenheter, i rumshiss och hjul i dusch så leder vi dig till semesteruthyrning som passar dina behov. Här är några gorgeously inredda rum från vår hemsida! bara klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten!

 

För mer information om boenden och rabattkupongen, tveka inte att kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com

 

eller på telefon: +44 1550 400022 (STORBRITANNIEN)

 

Hur komma runt Split

Kollektivtrafiken i Split erbjuder sittplatser för specialiteter men inkluderar ofta inte ramper för att komma in på bussen. Ett av de bästa sätten att ta sig runt Split är att få en Blue Badge parkering klistermärke och hyra en bil och / eller hyra en förare. Taxi är ett annat alternativ. Fråga sedan Handiscover vilka andra alternativ som kan finnas i närheten av din hyra!

Andra användbara resetips!

Andra stora resmål i Kroatien och Europa!!

För närvarande tillhandahåller vi £ 25 rabatt kupong för den första bokningen!!

Add Comment

Click here to post a comment