Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kroatien Kuster & Klippor Makarska Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Kroatien

Makarska tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Makarska tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Saker att göra i Makarska

Omis-tur

Ta Omis-turen som tar dig längs kusten till bergen genom idylliska landskap tills du når den lilla staden Omis. Här kan du njuta av en äkta måltid av Balkan delikatesser serveras i en restaurang byggd i en gammal sten vattenkvarn.

Makarska observatoriet

Beläget mitt i centrum makarska observatoriet erbjuder en fantastisk utsikt för alla med ett intresse för astronomi eller som helt enkelt vill se lite längre. Förhöjd på Glavica Hill, är observatoriet omgiven av en ring av tallar för att blockera ut ljus och ge optimal visning.

Biokovo-berget

Betraktas som en topp destination för besökare, erbjuder Biokovo många alternativ för utomhus upptäcktsresande inklusive vandring och forsränning. Ta in den vackra naturen och koppla av på eller nära denna härliga plats.

Tillgänglighetsanpassade boenden

Börja din sökning genom att bläddra i våra många uthyrningserbjudanden. Välj sedan vilka alternativ du behöver som antal gäster, rullstolsåtkomst och mer. Välj mellan dussintals lägenheter, rum och hela bostäder som erbjuder en spektakulär utsikt över stränderna och vattnen runt Makarska. Slutligen, boka din vistelse och få till planering!

Hur komma runt Makarska

Bo i Makarska och fortfarande bara en kort bussresa bort från populära Split och Dubrovnik. Väl i staden, kan du ta taxi, bussen eller ens en färja till andra öar. Därefter överväga att hyra en förare eller hyra ett tillgängligt fordon för att göra sightseeing ännu bättre.

Sök efter ditt Tillgänglighetsboende nu!

 

Add Comment

Click here to post a comment