Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hvar Kroatien Kuster & Klippor Öar & halvöar Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Våren Yngre resenärer Kroatien

Hvar tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Hvar tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Hvar

Fantastiska stränder och underbara växtliv gör denna ö till en av de vackraste turistmålen i Europa. Känd för sitt milda klimat, historiska arkitektur och nautiska turism, är Hvar ett fantastiskt resmål för hela familjen. Upplev detta kustnära paradis på det sätt du förtjänar att när du bokar tillgängliga semesterbostäder Hvar med Handiscover!

Att göra i Hvar

Tour Pakleni öarna

Hemsida: Klicka
här

Hyr en båt eller boka en tur för att navigera runt det klara vattnet och skogen kantad kust. Beroende på din funktionshindertyp och nivå är snorkling och simning alternativ här även om landskapet från land också är imponerande och ett bra ställe att sitta och koppla av i solen. Sedan, efter en dag ute på stranden stannar vid en av de många fina skaldjursrestauranger som får sitt lager direkt från vattnet! Med en kryssning gör att du kan se de flesta funktionerna på ön från bekvämligheten av en rullstolsvänlig båt. Turerna är lugna och ger dig tid att ta bilder och njuta av landskapet.

Hvars fästning

Adress: Biskupa Jurja Dubokovica bb
Hemsida: Klicka här

Hvar fästning är inte bara ett exempel på måste-se arkitektur, det erbjuder också några av de mest spektakulära utsikt över ön. Gå upp till den första utkiken för att se mycket av ön, eller, om du är redo för det, kan du också gå hela vägen till toppen för en ännu bättre utsikt. Inaktiverad åtkomst är möjligt eftersom du kan köra till toppen. Härifrån får du en spektakulär utsikt även om vissa delar av själva fästningen kanske inte är tillgängliga för rullstolsburna.

Sip och Njut av ön vin

Adress: Olika
Hemsida: Hvartours

Hvars vinframställning historia datum hela vägen tillbaka till de gamla grekerna så de har fulländat några saker, minst sagt! Tour en av deras frodiga vingårdar och prova både röda och vita som endast produceras på ön. Hvartours erbjuder vinresor på halv- och helddagen som anses ha tillgänglighet för funktionshindrade personer och rullstolsanvändare och kommer att ge en välkomnande och inkluderande upplevelse för alla vinälskare.

Boenden för funktionshindrade

Oavsett var du bor i denna ö stad, är du säker på att ha en spektakulär utsikt från lägenheter, hotell, stugor och semesterbostäder. Först, berätta vilka funktioner du behöver i en semesterbostad: Hotell med en hiss? Lägenheter med hjul i duschar? Steg fri entré? Vi har semesterbostäder för att passa alla dessa behov och mer med alternativ för små och stora resande grupper.

Hur man tar sig runt Hvar

Börja njuta av Hvar genom att använda en av de många, nyligen uppdaterade funktionshindrade tillgång stranden funktioner. Med statlig finansiering stöd funktionshindrade stranden tillgång, kan du njuta av det klara vattnet och sanden lättare än någonsin! Medan kullerstensgångvägar och gammal arkitektur innebär vissa problem, kan staden lättaste nås med taxibilar och bussar.

Om du är på väg till Hvar, alltid komma ihåg att låta Handiscover hjälpa dig att njuta av den tillgängliga resor!

Add Comment

Click here to post a comment