Äldre Resenärer Bulgarien Burgas Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Bulgarien

Burgas tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Burgas tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Om du vill komma bort, men du är inte säker på var du ska gå, kolla in våra enkla semesterbostäder i tillgängliga Burgas. Hamnstaden, som finns utanför Svarta havet i Bulgarien, har en unik charm definitivt värt ett besök. Stranden är mindre trångt än några av de mer välkända Svarta havet städer, och naturälskare kommer att njuta av de olika fågel befolkningen finns runt Burgas sjöar.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNSKAPSAKTIVITETER I BURGAS

Maritim park

Adress: 8000 Burgas, Bulgarien
Sjöfartsparken sträcker sig längs Svarta havets kust. Det finns fontäner att titta på och mysiga kaféer för att ha lite mat eller en drink. Det är mycket trevligt att gå längs här och beundra den uppsjö av rabatter, fontäner, statyer och abstrakta skulpturer.

Solig strand

Adress: Sunny Beach, 8240, Bulgarien
Hemsida: Klicka här

Sunny Beach är den största badorten i Bulgarien, med den längsta och bredaste strandremsan. Här finns hundratals barer och restauranger, många nöjesmöjligheter från minigolf till parasailing och butiker. Det är också en av de bästa festdestinationerna vid Svarta havets kust. Med en väl utvecklad infrastruktur, lockar orten tusentals turister . Det är ett bra ställe att njuta av solen oavsett om du har ett funktionshinder eller inte.

MedOVO VINGÅRD

Adress: Medovo, Bulgarien
Hemsida: Klicka här

Du kan prova en mängd olika viner på Chateau Medovo. Här kan besökare njuta av röda och vita bulgariska viner gjorda av sina egna druvor. De erbjuder ett rikligt sortiment av viner som Sauvignon Blanc, Semillon, Pinot Gris, Chardonnay, Viognier och röda: Syrah, Malbec, Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot och Mourvedre.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I BURGAS

När du besöker Burgas kan den funktionshindrade resenären bo i ett av våra många tillgängliga hotell, lägenheter eller stugor. Du kan hitta tillgängliga boenden inom din prisklass som uppfyller alla dina tillgänglighetsbehov. Alla våra semesterbostäder är rullstolsvänliga, och hela din grupp kommer att känna sig tillfreds under ditt besök.
Välj först bland våra tre tillgänglighetsnivåer så att du kan upptäcka ett flertal perfekta semesterbostäder. På vår hemsida kan du boka stuguthyrning med olika bekvämligheter som gratis steg tillgång, och på rummet bekvämligheter som roll-in duschar, grab barer eller hissar

Resor är för alla, och våra tillgängliga hotell, lägenheter och stugor kan du spendera dina funktionshindrade semester bekvämt. Vi har hittat de mest rullstolsvänliga semesterbostäder i hela Burgas. Därför allt du behöver göra är att koppla av och ha kul på din resa. Börja planera ditt äventyr till tillgängliga Burgas idag.

TA SIG RUNT BURGAS MED EN DISABILITET – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Du kan flytta runt Burgas till fots, med buss eller taxi. Kollektivtrafiken är en av de mest moderna i Bulgarien och är också rullstolsvänlig. Taxi är ett annat bekvämt sätt att resa runt. Den tillgängliga Burgas är bekvämt beläget i anslutning till järnvägsstationen medan den internationella flygplatsen ligger cirka 10 km norr om staden Burgas.

Add Comment

Click here to post a comment