Äldre Resenärer Brasilien Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål SaoPaulo Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Brasilien

Sao Paulo tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Sao Paulo tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Sao Paulo är Brasiliens största stad och en som gör framsteg hela tiden för att öka tillgången för dem som är rörlighet, hörsel och syn nedsatt. Även om det inte är i spetsen för den ökade tillgänglighetsrörelsen, är det fortfarande roligt att besöka och bevittna dess naturliga och urbana skönhet tillsammans med sin färgstarka kultur och invånare. Staden är absolut en smältdegel av kulturer och ganska kosmopolitisk. Den tillgängliga Sao Paulo spricker i sömmarna med liv och musik. Det är en rullstolsvänlig plats som kan ge ett leende på läpparna lätt och ofta, vilket är skäl nog att resa till denna stad och uppleva den till fullo.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNLIGA AKTIVITETER I SAO PAULO

Ibirapuera parkerar

Adress: Av. Pedro Álvares Cabral – Vila Mariana, São Paulo – SP, 04002-010, Brasilien
Hemsida: Klicka här


Den lummiga 1,5 miljoner kvadratmeter parken är den största grönområden i centrala São Paulo. Ibirapuera Parks erbjuder flera kulturella attraktion samt områden för fitness, cykelväg, lekplatser, 13 idrottsplaner, cykelställ, restauranger och många andra intressanta utrymmen. Några av de viktiga attraktionerna på Ibirapuera, är det moderna konstmuseet, den tvååriga konstutställningsbyggnaden, konstutställningspaviljongen Oca, Det afrobranska museet, Ibirapuera-auditoriet och den japanska paviljongen.

Kommunalt marknadsför av São Paulo

Adress: da, R. Cantareira, 306 – Centro, São Paulo – Delstaten São Paulo, 01103-200, Brasilien
Hemsida: Klicka här


Den kommunala marknaden i São Paulo, även känd som Mercadão, är ett bra ställe att gå och köpa färsk mat, ta en bit mat och träffa vänner. Överflödet av frukt, grönsaker, ostar, alla möjliga kryddor och drycker av alla typer som visas kommer definitivt att imponera på dig. Detta är ett bra ställe att prova en av Sao Polos läckerheter: den berömda torskkakan.

Aquário de São Paulo

Adress:R. Huet Bacelar, 407 – Vila Dom Pedro I, São Paulo – SP, 04275-000, Brasilien
Hemsida: Klicka här

Aquário de São Paulo är det första tematiska akvariet i Sydamerika. São Paulo Aquarium har fyra sektorer: Sötvatten, Oceanarium, Däggdjur och en nyare flygel tillägnad exotiska djur. Turen börjar i en tunnel med flera akvarier, omgiven av många arter av fisk och marina djur. Dessutom förbereda sig för att inleda en simulering av en förstörd ubåt, omgiven av hajar, rockor och andra fiskar.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I SAO PAULO

På grund av sin enorma storlek kan du välja mellan ett antal boenden som service resenärer med särskilda behov och begränsad rörlighet för fantastiska funktionshindrade semester. Ofta sådana hotell, lägenheter och stugor har stor personal som kan erbjuda sin hjälp när det behövs. Beroende på dina budget- och rumskrav kan du hitta det du behöver när du reser med ett funktionshinder.

Inte bara vet vi lyxiga Sao Paulo hotell, lägenheter och stugor men vi går ett steg längre än bara hjälpa dig att få en uppsättning nycklar till tillgängliga boende. Vi tillhandahåller en komplett gästfrihet upplevelse för funktionshindrade gäster, vilket gör din vistelse minnesvärd i den tillgängliga Sao Paolo. Först och främst välja mellan våra tre tillgänglighetsnivåer. Den semesterbostäder finns på vår hemsida funktionen roll-in duschar och barer handräcke, hissar och steg fri tillgång. Välj sedan från vår lista över boende för överraskande funktionshindrade semester.

TA SIG RUNT I SAO PAULO MED EN DISIBILITY – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

“Assento para deficientes” anger att stolarna är reserverade för äldre eller personer med funktionshinder. Dessutom många bussar är rullstolsvänliga med låga golv för att göra det enkelt att gå ombord och tända från. Du är välkommen att ta med dig dina servicedjur på kollektivtrafiken. Dessutom tunnelbanestationer har också punktskrift etiketter för att göra det lättare för dem som är synskadade. Det kan vara bra att ta med en internationell handbok med punktskrift när du reser utomlands.

Add Comment

Click here to post a comment