Äldre Resenärer Brasilien Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Rio de Janeiro Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Brasilien

Rio de Janeiro tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Rio de Janeiro tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Rio de Janeiro är en extraordinär stad som är både stor i skala men också verkar liten jämfört med sin fantastiska omgivande landskap. Du kommer att känna kraften i Moder Natur när du besöker detta utsökta sydamerikanska land som sätter på kanske världens bästa fest i form av Carnival. Det är också otroligt lätt att navigera om du har tillgänglighetsbegränsningar.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNSKAPSAKTIVITETER I RIO DE JANEIRO

Bay Kryssning

Upptäck sevärdheterna i Rio de Janeiro från en unik synvinkel! Segla på det lugna vattnet som vinden guidar dig runt vackra Guanabara Bay. Dessutom upptäcka Sugar Loaf berget från vattnet, passerar öar, historiska fort och underbara stränder som Copacabana och Leblon.

Besök Kristus Frälsaren-statyn

Adress: Parque Nacional da Tijuca – Alto da Boa Vista, Rio de Janeiro – RJ, Brasilien
Hemsida: Klicka här


Kristus Frälsaren Staty är en av de mest ikoniska bilderna av Rio de Janeiro. Detta andetag tar mästerverk med utsikt över Rio byggdes för att fira 100 år årsdagen av självständighet från Portugal. Även känd som O Cristo Redentor den näst största statyn av Kristus i världen.har också blivit en av de nya sju underverk i världen.

Sockertoppberget

Hemsida: Klicka här


Ta en resa genom den episka historien om Brasil. Sockertoppberget reser sig vid den punkt där Guanabara Bay möter Atlanten. Du kan nå den med en glasväggad linbana. Dessutom professionella vandrare kan nå toppen till fots från baksidan.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I RIO DE JANEIRO

Du kan hitta otroliga rullstolsanpassade semesterbostäder i Rio de Janeiro, Brasiliens näst största stad, oavsett vilken tid på året. Letar du efter bra hotell, lägenheter och stugor som kan erbjuda boende till hela familjen? Rio de Janeiro har ett brett sortiment av tillgängligt boende tillsammans med samba beats som flyter genom gatorna och natursköna utsikter. Först och främst berätta för oss din tillgänglighet behov sedan helt enkelt plocka från det val som uppfyller dina kriterier. Våra boenden är rullstolsvänliga, med inrullningsduschar, bredare dörrar, hissar och steg fri tillgång.

Vi har många tillgängliga boenden i det tillgängliga Rio de Janeiro. Dessutom kan du hitta semesterbostäder omgiven av frodiga regnskogar, pittoreska berg-scapes och vita sandstränder. Med en uppsjö av chica Rio lägenheter, hotell och stugor på stränder med tropiska frukt står och uppfriskande capirinhas eller undanstoppad från allt, är Rio den bästa platsen för din funktionshindrade semester. En plats där du kan spika konsten att leva i nuet.

TA DIG RUNT I RIO DE JANEIRO MED EN DISIBILITY – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Det finns rullstolsanpassad transport tillgänglig i hela Rio. I den tillgängliga Rio de Janeiro hela kollektivtrafiken, liksom taxibilar kan rymma personer med funktionshinder. Som paralympiska spelen nyligen ägde rum i Rio, gjorde de lokala myndigheterna otroliga framsteg hela staden. Därför är det nu lättare för dem med särskilda krav att ta sig runt utan svårighet.

Add Comment

Click here to post a comment