Äldre Resenärer Belgien Demografiska Familj med barn Gent Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Belgien

Gent tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Gent tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Känd för sin historiska arkitektur och verkligt unika butiker, är Gent Bara 30 minuter utanför Bryssel. Kom för grevars slott och stanna för de rika fiskgrytorna eller vattenzooi. Upptäck Gent med hjälp av Handiscover. Boka dina funktionshindrade semester idag för att börja utforska den vackra och tillgängliga Gent hur det var tänkt att ses.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I GENT

Gravensteen

Adress:Gravensteen, Sint-Veerleplein 11, 9000 Gent, België
Hemsida: Klicka här

Utforska detta höga slott med ett sorterat förflutet! Byggt på medeltiden, var detta slott av grevarna en gång används som ett fängelse, en domstolsbyggnad, och även som en fabrik.

Konstmuseet Gent

Adress:Fernand Scribedreef 1, Fernand Scribedreef 1, Citadelpark, 9000 Gent
Hemsida: Klicka här


Bostäder konstverk från medeltiden fram till mitten av 20-talet, fokuserar detta museum på flamländska Konst och även tillfälliga samlingar. Både de gamla mästarna och moderna konstnärliga underverk samexisterar här för att glädja alla konstälskare.

De wonderous shoppar av Gent

Gent erbjuder en verkligt unik shoppingupplevelse med sina små boutiquer med exklusiva till ovanliga wares. Utforska sådana unika erbjudanden som florist butik där du kan få glass gjord av blommor och en butik som säljer vintage tapeter från de senaste 5 decennierna eller så.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I GENT

Bo i denna lilla och vackra stad när du bokar med Handiscover. Utforska våra semesterbostäder för att få precis rätt plats för dig, din familj och reskamrater. Vi har alternativ mitt i hjärtat av staden för att göra det ännu enklare att ta sig runt och låta dig uppleva staden mer som lokal än som turist!
Fantastiska landskap, lyxiga hotell, lägenheter med självhushåll och mysiga stugor bidrar alla till den utsökta charmen hos den tillgängliga Gent. Vi har massor av tillgängliga boenden att välja mellan – allt från lägenheter med ett sovrum med fantastisk utsikt till stora familjestugor, eller hotell i nedstaden. Om du har datum i åtanke för din semester till den tillgängliga Gent prova sökanläggningen . Börja med att välja den tillgänglighetsnivå du behöver. Våra semesterbostäder är rullstolsvänliga med många bekvämligheter såsom handikappanpassade badrum med inrullningsduschar, hissar, steg fri tillgång och många fler. Välj sedan från listan över tillgängliga semesterbostäder i den tillgängliga Gent. Slutligen, boka dina tillgängliga boenden och börja planera avkopplande handikappade semester!

TA DIG RUNT GENT MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Att ta ett tåg till och runt Gent är ett av dina bästa alternativ med ordentlig planering. Först, ring 24 timmar i förväg för att be om ramp hjälp. Eftersom Europas tåg varierar kraftigt i byggandet, är en ramp en bra idé med nästan alla typer av tåg. Att ta sig runt i staden underlättas eftersom det är ganska nära varandra. Behöver du mer information om rullstolsanpassade fordon, förare och andra tjänster? Fråga Handiscover om tillgänglighet när du bokar!

Add Comment

Click here to post a comment