Äldre Resenärer Belgien Bryssel Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Vintern Yngre resenärer Belgien

Bryssel tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Bryssel tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Accessible Holiday accommodation Brussels

Belgiens lockande huvudstad och EU:s administrativa huvudstad är en fascinerande plats med fantastisk arkitektur och fascinerande historia.

Bryssel är inte bara öl, chips, våfflor och choklad; även om de är läckra. Det är också en romantisk stad med massor av unika attraktioner från museer och monument till parker och intressanta platser.

Handikappanpassade vänskapsaktiviteter i Bryssel

Oavsett om du vill njuta av raffinerad och storslagen arkitektur på din nästa handikappade semester eller helt enkelt prova de många läckra och rika choklad handgjorda för en sublim smakupplevelse, har Bryssel allt!

Storslagen plats

Adress:1000 Bryssel, Belgien
Hemsida: http://www.brussel.be/artdet.cfm/5757

Grand Place är en av världens vackraste torg; med sina barocka och gotiska gillehus, är listad som en UNESCO världsarvslista.

Det är ett bra ställe att njuta av en kopp kaffe på en av de många terrass kaféer. Vartannat år, under den tredje veckan i augusti kan du beundra den vackra blomman mattan görs med cirka 750.000 begonias

MiniEurope

Adress:Bruparck, B-1020 Bryssel, (Laken)
Hemsida: http://www.minieurope.com/

Mini Europe är en del av nöjesparken som kallas Brupark tillsammans med en nöjespark, Océade Water Park, och Atomium.

Parken är hem för cirka 350 monument från hela Europa. Observera de landmärken som kännetecknar varje europeiskt land; några av dem är interaktiva och funktionen rörliga element.

Upptäck också miniatyrmodeller som väcker gatorna i London, kanalerna i Venedig och Atens Akropolis till liv. Du kan också beundra Eifel-tornet, Big Ben och Brygges klocktorn. Dessutom animationer närvarande här för att göra Vesuvius utbrott, riva Berlinmuren och många fler.

Choklad museum

Adress: Rue de la Tête d’or 9, 1000 Bruxelles, Belgien
Hemsida: http://choco-story-brussels.be/

Man kan inte komma till Belgien utan att prova chokladen. En av Bryssels pärlor är dess choklad. Upptäck chokladens fantastiska resa från kakaobönor till den färdiga produkten.

Observera en demonstration av en mästare chocolatier och titta på chokladen gå från flytande till hårt skal. Lukta på den stickande doften av smält choklad och äta så mycket choklad du kan på speculoos cookies. Dessutom finns det två våningar som erbjuder besökarna en resa genom kakaohistorien

Tillgänglighetsanpassade logi i Bryssel

Du hittar många tillgängliga boenden som är rullstolsanpassade i den vackra Europeiska unionens huvudstad av tillgängliga semesterbostäder Bryssel, Belgien.

Många hotell, stugor och lägenheter är utrustade med ramper och / eller hissar, vilket gör att ta sig runt en vind i dessa semesterbostäder.

Dessutom har de rullstolsvänliga rummen inrulningar, sänkta diskar, lyftblock, stegfri tillgång samt tillgänglighetsutrustning för döva eller blinda

Börja med att välja den tillgänglighetsnivå du behöver. Välj sedan från listan över tillgängliga boenden. Vi har redan förberett för dig!!

 

Vill du komma bort från de vältrafikerad hotell och lägenheter i centrum? Det finns ganska många vackra och rymliga stugor i och runt Bryssel som verkar ha det lilla extra något. Här är några bra exempel!

Bedårande Lägenhet:

1 Badrum; 2 Sovrum; 4 Gäster; Från 54 GBP per natt

book button

Kraftigt Inredda Hotel:

2 Badrum; 3 Sovrum; 6 Gäster; Från 172 GBP per natt

book button

Vidare kan du njuta av att bo i en de många lägenheter eller hotell som finns i överflöd i denna klassiska europeiska staden Det finns ett stort utbud av semesterbostäder som är perfekt för din nästa funktionshindrade semester, oavsett hur stor eller liten din fest. Du kommer att älska semesterbostäder i det tillgängliga Bryssel.

Ta dig runt i Bryssel med en handikappanpassad transport

Det är lätt att boka en speciell taxi för dem som kräver rullstolstillgänglighet eller som har en annan typ av funktionshinder.

Kollektivtrafiktjänsten gör allt för att göra sitt nät tillgängligt för personer med nedsatt rörlighet.

Det finns också gott om parkering reserverad för dem med funktionshinder så att kunna njuta av stadens centrum nådiga torg kommer att vara utan svårighet.

Annan tillgänglig information om Bryssel

Andra Underbara Resmål och Stränder i Europa!!

För närvarande erbjuder vi £ 25 rabattkupong för din första bokning !!

Add Comment

Click here to post a comment