Äldre Resenärer Belgien Brygge Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Utanför misshandlad vägen Våren Vintern Yngre resenärer Belgien

Brygge reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover

Brygges tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

Fördjupa dig i Brygges historia! Denna underbara stad i den flamländska regionen Belgien gör fler av sina attraktioner tillgängliga varje dag. Bra för hela familjen, funktionshindrade resenärer och följeslagare dra nytta av flera intressanta platser som nära varandra. Hitta tillgängliga boenden när du bokar med Handiscover.com!

HANDIKAPPVÄNLIGA AKTIVITETER I BRYGGE

Boka en tur

Ett av de bästa sätten att se denna sagoliknande stad är med en guidad tur. Prova både promenader och båtturer med certifierade tillgängliga turer.

Historiska centrum av Brygge

Upplev den oförändrade arkitekturen i denna medeltida bosättning när du besöker den historiska stadskärnan. Först, ta in den respektingivande 400-fots spiran av Church of our Lady, det högsta tegeltornet i världen! Fortsätt sedan din resa för att se Michelangelos Madonna och Barn-skulptur.

Den Markt

Hemsida: Klicka här

 

 

Besök Markt, Salutorget i Brygge, för att ta in historiska platser som 12-talets klockstapel och provinsdomstolen. Renoverades 1995, bevarar detta område både arkitekturen i det förflutna samtidigt som besökarna kan resa bekvämt. Besök under sportlovet för att uppleva sagoboksliknande fester på detta torg som har en ljusshow, hästdragna vagnsturer och underbara dekorationer på varje byggnad.

HANDIKAPPANPASSAT BOENDE I BRYGGE

Mysigt upp framför brusande eldar i vackra stugor eller vila huvudet i femstjärniga lyxhotell eller gå till en av de välutrustade lägenheterna i den tillgängliga Brygge. Oavsett om du vill vara i hjärtat av Brygge eller hjärtat av landsbygden, är ett brett utbud av semesterbostäder bara ett klick bort. Enkel start genom att välja vilken typ av inaktiverad åtkomst du behöver. Välj sedan från listan över garanterade semesterbostäder med hög tillgänglighet och ha fantastiska handikappsemestrar.

Resenärer kommer att uppskatta vår blandning av stugor, lägenheter och hotell. Varje tillgängligt boende har rymliga layouter utrustade med inrullningsduschar och räcken i badrummen, hissen och bredare dörröppningar.

Så vad väntar du på? Boka ett av våra sagolika tillgängliga boenden Brygge nu och börja se fram emot oförglömliga handikappade semestrar i Brygge!

TA SIG RUNT BRUGES MED FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Få tillgång till staden från närliggande platser via tåget. När du vet när du kommer att behöva använda tåget helt enkelt ringa framåt. Låt dem sedan veta att du behöver hjälp att gå på och av tåget och tillgång till rullstolsanpassad plats. Väl i staden, broar är lätta att använda på grund av bristen på steg som leder fram till varje.
Funktionshindrade resenärer och deras familjer kommer att ha stor nytta av stadens platta gator, liten storlek och rullstolsanpassade museer och restauranger. Boka med Handiscover idag för att lära dig mer om våra tillgängliga boenden i staden!

Add Comment

Click here to post a comment