Äldre Resenärer Antwerpen Belgien Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Belgien

Antwerpen tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Antwerpen tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Upptäck denna upptagna hamnstad med en rik och bevarad historia. Ligger i det nederländsktalande området i Belgien, är Antwerpen känd för sin bärnstens öl och rika, mandel kex och är en kulinarisk glädje för alla resenärer. Efter provtagning av dessa lokala produkter, utforska den historiska arkitekturen och kulturella centra. Tillgängliga semesterbostäder är lättare att hitta än någonsin med Handiscover. Boka idag för att njuta av den fantastiska och tillgängliga Anwerp med komfort och lätthet!

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I GENT

Museum aan de Stroom

Adress:Hanzestedenplaats 1, 2000 Antwerpen
Hemsida: Klicka här


En av de mest arkitektoniskt intressanta museerna i Antwerpen, är Museum aan de Stroom hem för nästan 500.000 verk av Antwerpen konst! 360-graders utsikten från toppen av denna fantastiska byggnad är värt resan ensam.

Grote Markt skåpbil Antwerpen

Adress:Centro Historico, Antwerpen 2800, Belgien

Beläget i centrum av den historiska staden kvartalet, grote fungerar som ett torg med många vackra guildhalls som omger den. Sitt och slappna av eller slingra sig runt torget och granska säljarens varningar. Pro tips: Gå på eftermiddagen eftersom det mesta inte kommer att öppna förrän efter 10:00

Rubenshuis

Adress: Wapper 9-11, 2000 Antwerpen, Belgien
Hemsida: Klicka här


Upplev Rubenshuis (Ruben’s House) för att se platsen där den berömda barockkonstnären Peter Rubens skapade många av sina verk. Först, ta in 1600-talsarkitekturen på gården. Sedan går du in i detta hem som fungerade som bostad och ateljé för målaren. Gå vidare för att utforska den utsökta konstverk och sakkunnigt bevarade inredning.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSADE BOENDEN I ANTWERPEN

Redo att börja planera din resa till den tillgängliga Antwerpen? Först och främst exploe våra semester lägenheter som omfattar allt från mysiga lägenheter till lyxiga hotell och hemtrevliga stugor. Välj sedan vilka alternativ du behöver för att göra din resa så bekväm och bekväm som möjligt. Få Handiscovers webbplats att fungera för dig genom att anpassa dina resultat utifrån dina egna behov och krav. Vidare om du redan har satt ett datum för din Antwerpen funktionshindrade semester prova vår sökanläggning och bläddra i våra tillgängliga boenden för att se vilka semesterbostäder tilltalar mest. De gemensamma utrymmena i hela vår semester lägenheter funktionen ramper för ett steg fri tillgång medan vissa rum är rullstolsanpassade, inklusive badrum med roll-in duschar, hissar, barer grab och många fler.
Vi har allt från stora och lyxiga hotell till romantiska små stugor eller stora lägenheter perfekt för familjesammanträden. Slutligen boka med Handiscover för fantastiska funktionshindrade semester!

TA DIG RUNT I ANTWERPEN MED EN DISIBILITY – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Innan du bokar din resa kan du ansöka om ett Blue Badge parkeringstillstånd. Om du vill använda tillgänglig parkering i hela EU kan detta pass vara ovärderligt för funktionshindrade och äldre resenärer. Sedan kan du också överväga att hyra ett rullstolsanpassat fordon och / eller förare. När du bokar med Handiscover, fråga om andra tillgängliga alternativ!

Add Comment

Click here to post a comment