Äldre Resenärer Bahrain Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Manama Resetips Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Bahrain

Manama tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Manama tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Den tillgängliga Manama staden, inte att förväxla med Panama, är huvudstad i oberoende Bahrain. Vintrarna är torra och njutbart svala/varma medan somrarna blir riktigt tropiska. Manama har en bländande skyline och är perfekt för dem som vill resa i knät på lyx. Lär dig att ta dig runt med ett funktionshinder i Manama samt vilka restauranger som har den enklaste tillgängligheten för dig med särskilda behov och resor med rullstol.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNSKAPSAKTIVITETER I MANAMA

Manama Souq

Adress: Mikayil, 28 Yəhya Hüseynov, Bakı, Azerbajdzjan

Manama souk är det perfekta första stoppet. Det är den gamla basaren (souk) av Manama, som ligger strax bortom Bab Al Bahrain. Upptäck hemligheten med arabisk mat genom att prova maten som säljs på de smala labyrintiska gränderna och gränderna. Om du funderar på att köpa utsökt persiska mattor detta är den perfekta platsen. Eller kanske du är intresserad av något mer glittrande såsom guld juveler eller pärlor? Bahrains guldaffärer kombinerar högkvalitativt guld med överlägset hantverk och låga priser för att få en förförisk kombination.

Adhari parken

Adress: Shaikh Isa Bin Salman Hwy, Tubli, Bahrain

Hemsida: Klicka här

Upptäck de 165 000 kvadratmeterna inomhus- och utomhusturer, mat och shopping. Bli bekant till den totala fritidsupplevelsen i Adhari Park. Om du är en rolig sökare kommer du vara glad att höra att parken har flera olika områden som Sports Camp, Groovy Town, inomhusområdet och Discovery Village.

Bahrains nationalmuseum

Adress: Shaikh Hamad Causeway, Manama, Bahrain

Hemsida: Klicka här

Upplev över 6000 år av Bahrains kultur, konst och historia på de största och ett av de äldsta offentliga museerna i staden. Du kommer att få chansen att utforska utvecklingen av Konungariket Bahrain från stenåldern till modern tid.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I MANAMA

I Manama, kan du njuta av att bo i eleganta och moderna faciliteter som erbjuder speciella bekvämligheter som tillgodoser behoven hos gäster med funktionshinder. Njut av din funktionshindrade semester genom att välja från en rad hotell, personliga logi, långsiktiga och kortsiktiga lägenheter eller stugor som kan hus allt från en person till en stor familj på 12 eller mer. Vidare kan du hitta semesterbostäder som gärna välkomnar din service följeslagare, vara det en hund, miniatyr häst eller annan tjänst djur.
Du kan filtrera de tillgängliga semesterbostäderna genom att välja din mobilitetsnivå. Än du kan granska alla tillgängliga boenden. Varje logi erbjuder detaljer om bekvämligheter samt särskilda faciliteter för dem med funktionshinder. Vi tillgodoser anpassade rum med steg fri tillgång, wheel-in dusch, hissar och andra handikappanpassade faciliteter.

Du kommer också att upptäcka många platser som kan rymma dem med begränsad rörlighet från hotell till hus, stugor, lägenheter eller bed-and-breakfast . Dessutom kan du lära dig mer om enskilda webbplatser genom att ringa framåt och tala med en av deras kundservice specialister.

TA SIG RUNT MANAMA MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Taxi är det bästa valet för att ta sig runt denna metropol. De är dock ganska dyra. Det är bäst att boka i förväg om möjligt. Ekonomiskt hyra en bil är lite mer budget vänlig. Du kommer vara glad att veta att det också finns särskild parkering för dem med funktionshinder runt stadens centrum och omgivande områden.

Add Comment

Click here to post a comment