Äldre Resenärer Azerbajdzjan Baku Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Azerbaidjan

Baku tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Baku tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

 

Har du resebuggen? Varför inte gå någonstans oväntat som den fantastiskt tillgängliga semester lägenheter Baku?

Azerbajdzjans huvudstad som ligger vid Kaspiska havet är verkligen ett måste se! Vi erbjuder tillgängliga semesterbostäder runt staden för att alla i din grupp att ha en mer bekväm funktionshindrade semester.

Medan du är i Baku, njut av den anmärkningsvärda skylinen. Flamtornen avslutades 2013 byggdes för att lämna ett intryck och gör verkligen en otrolig utsikt både dag och natt.

Den gamla stadens murar och Maiden Tower går tillbaka till åtminstone det tolfte århundradet och har en fascinerande historia.

För en annan synvinkel, ta en vattentur runt staden på vattnen i Kaspiska havet. Er grupp kan också vara intresserad av att kolla in den mycket rörande Martyrs ‘ Alley som firar offren för sovjetiska trupper under black january.

Naturligtvis skulle ingen resa vara komplett utan provtagning några av de fantastiska kebab längs Khagani Street.

Handikappanpassade vänliga aktiviteter i Baku

Azerbajdzjan Matta Museum

Adress: Mikayil, 28 Yəhya Hüseynov, Bakı, Azerbajdzjan

Den nya fem våningar anläggning som rymmer detta rullstolsvänliga museum liknar en rullad matta. En promenad genom Baku nationalmatmuseum kommer sannolikt att avslöja dig en imponerande samling av över 10.000 objekt.

Förutom de många mattor och mattor kan du också upptäcka traditionella kläder, smycken, skor samt kopparföremål som tallrikar, kannor, muggar och samovarer.

Museum för Miniatyr Böcker

Adress: 67, Bakı AZ1000, Azerbajdzjan

I centrum av den tillgängliga Baku, kan du upptäcka en fantastisk museum, unik i världen: museet i miniatyr böcker.

Museet har mer än 6500 av de små stora böckerna, inklusive miniatyrupplagor av verk av Pushkin, Dostojevskij, Gogol, Chukovsky och Barto.

Dessutom visar det också miniatyrböcker av de berömda azerbajdzjanska klassikerna

Maiden tornet

Adress: Baku, Azerbajdzjan
Upptäck Baku mystiska robusta torn som finns med i UNESCO:s världsarvslista. Utforska tornet från 1100-talet eller museet som finns inuti som presenterar Historien om Baku. Den har också en presentbutik.

Tillgänglighetsanpassade boenden I Baku

Vi vet att inte alla boenden är rullstolsvänliga, så vi har gjort forskningen åt dig. Du behöver inte oroa dig för tillgängligheten till dina semesterbostäder när du väljer från ett av våra lättillgängliga hotell, stugor eller lägenheter.

Vi erbjuder också semesterbostäder till många prispunkter för att tillgodose din budget. Du kan komma fram till denna verkligt fantastiska stad och koppla av med vetskapen om att ditt boende kommer att uppfylla dina behov oavsett ditt funktionshinder.

Våra tillgängliga boenden är mycket tillgängliga med roll-in duschar handräcken, hissar eller steg-fri tillgång.

Först och främst väljer du den tillgänglighetsnivå du behöver. Välj sedan från listan över tillgängliga tillgängliga boenden för oförglömliga handikappade semester!

Börja planera ditt äventyr till den tillgängliga Baku idag. Det är vårt mål att hjälpa till att möta behoven hos den funktionshindrade resenären för roligare semester.

Våra handikappanpassade semesterbostäder väntar på att du ska checka ut, och den märkliga staden ropar ditt namn.

Ta sig runt Baku med ett funktionshinder- Tillgänglig Transport

Att resa till Baku i rullstol är inte lätt, dock med lite planering, är det möjligt. Tunnelbanan går genom hela Baku och det är det billigaste sättet att ta sig runt.

Den är dock inte lättillgänglig för personer som använder rullstolar eller förflyttningshjälpmedel. Tvärtom, bussar är mer rullstolsvänliga, de flesta av dem har låga golv samt rullstolsplatser sittplatser.

Om oss

Så fungerar webbplatsen

 

Add Comment

Click here to post a comment