Äldre Resenärer Australien Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Sydney Våren Yngre resenärer Australien

Sydney tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Sydney tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Sydney är Australiens största stad och en av de vackraste i världen. Med en uppsjö av ikoniska landmärken, vackra hamnen, imponerande botaniska trädgårdar, extraordinära museer och en anmärkningsvärd skyline Sydney har något att fängsla dig. Du kommer att bli kär i den avslappnade australiensiska kulturen och människor på din nästa semester, dra nytta av de många rullstolsvänliga attraktionerna.
Den tillgängliga Sydney Australien är perfekt för semester när du letar efter gyllene stränder och strand stil levande. Njut av bra restauranger som serverar de bästa lokala råvaror och skaldjur som är erbjuder enkel tillgänglighet för dem med funktionshinder. Var säker på att din nästa semester hyra kommer att utrustas med enkel tillgång för alla dina speciella krav så att du har mer tid att njuta av den stora kosmopolitiska staden Sydney, Australien.

HANDIKAPPANPASSADE VÄNLIGA AKTIVITETER I SYDNEY

Gå backstage på Operahuset i Sydney

Adress:Bennelong Point, Sydney NSW 2000, Australien
Hemsida: klicka här

Operahuset är ett av världens mest välkända landmärken och är ett UNESCO-världsarv. Kom in för en bakom kulisserna turné. Upptäck den fantastiska historien, otrolig arkitektur i denna enastående byggnad. Det ger rullstol tillgång via ramper.

Sydney-tornet

Adress:100 Market St, Sydney NSW 2000, Australien
Hemsida: klicka här

Upplev en hisnande rundtur i Tower Eye; Sydneys högsta byggnad från 260 meter hög. Njut av enastående utsikt över hamnstaden och bortom när du går över glasplattformen på Skywalk. Sydney Tower Eye har omfattande faciliteter för rullstolsåtkomst i hela attraktionerna.

Madame Tussauds

Adress: Aquarium Wharf, Darling Harbour, Wheat Rd, Sydney NSW 2000, Australien
Hemsida: klicka här

Starta din resa på röda mattan och gå och träffa kändisar som Angelina Jolie, Brad Pitt, Johnny Depp eller Katy Perry. Du kommer också att erbjudas chansen att träffa president Barack Obama.
Madame Tussauds är rullstolsvänlig med alla områden lättillgängliga med både rullstolar och barnvagnar. Det finns d ramper så att du kan gå med kändisar som är på scener som Lady Gaga.

TILLGÄNGLIGT BOENDE I SYDNEY

Oavsett om du letar efter lägenheter, stugor eller hotell i närheten av hamnen eller Operahuset i Sydney för din nästa funktionshindrade semester som är både tillgängliga och har lätt rullstolsåtkomlighet, hittar du precis rätt semesterbostäder. Välj först den åtkomstnivå du behöver än väljer från vårt urval av garanterade boenden som är tillgängliga. Semesterbostäderna på vår hemsida är rullstolsvänliga och har olika bekvämligheter som badrum med inrullningsduschar och handräcken, lyftblock, steg fri tillgång samt särskilda tillgänglighetsfunktioner för döva och för blinda.
Inte bara finns det bra semester lägenheter för personer med funktionshinder, men du kommer också att njuta av att välja från en rad lägenheter, stugor och hotell på din nästa semester. Att hitta rätt boende är enkelt, oavsett om du reser ensam eller med din betydande andra eller familj. Reser du med en personlig assistent? Du hittar massor av stilar och storlekar av boende oavsett om du behöver en lägenhet, lägenhet eller hotell.

TA DIG RUNT I SYDNEY MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Sydney har en tillgänglig internationell flygplats och erbjuder enkel rullstol i många av sina kollektivtrafikenheter. Njut av en pint Fosters med tårna grävde djupt i sanden, under ett paraply medan du njuter av de glänsande australiensiska stränderna. Besök alligatorer, krokodiler, känguruer och andra inhemska vilda djur på en av de många djurlivsreservaterna.

Add Comment

Click here to post a comment