Äldre Resenärer Australien Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Australien

Melbourne tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Melbourne tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Melbourne är en livlig och kosmopolitisk stad med massor av saker att se och göra. Du kan njuta av konst och kultur, eller gå äta i en av Melbournes fantastiska restauranger eller handla för lokala designer mode Melbourne är en av Australiens äldsta städer men det gör förbättringar hela tiden för att göra det tillgänglighetsvänligt-från transporten till dess världsklass attraktioner, kan du njuta av det bästa Melbourne har att erbjuda, inklusive alla dem som gör resan.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I MELBOURNE

Minnesrelikelse

Adress:Birdwood Ave, Melbourne VIC 3001, Australien
Hemsida: klicka här

Helgedomen är en Melbourne ikon och byggdes till minne av de som serveras och de som dog i första världskriget. Mycket av dess design är baserad på grekisk och assyrisk arkitektonisk stil. Dess fyra hörn representerar fred, rättvisa, patriotism och offer. Dessutom är monumentet steg-fritt och lätt tillgängligt för rullstolar, skotrar rörlighet och barnvagnar.

Stjärnobservationshjul

Adress:101 Waterfront Way, Docklands VIC 3008, Australien
Hemsida: klicka här


Upptäck ett annat perspektiv av den tillgängliga Melbourne-staden från Star Observation Wheel. Melbourne Star är nästan 120m hög, och visa upp en oöverträffad, 360-graders utsikt över Melbourne och därefter. I tillägg är denna aktivitet rullstolsanpassad.

Drottning Victoria marknaden

Adress: 513 Elizabeth St, Melbourne VIC 3000, Australien
Hemsida: klicka
här


Även känd som “Vic Market” eller “Queen Vic”, är Queen Victoria Market ett historiskt landmärke. Det är den största utomhusmarknaden i Australien. Det är ett bra ställe för shopaholics som här kan du köpa allt från frukt och grönsaker till lokala och importerade gourmetmat samt souvenirer, kläder, väskor, accessoarer och så mycket mer.

TILLGÄNGLIGT BOENDE I MELBOURNE

Planerar du en semester i Melbourne? Vi ger dig de bästa boutiquehotellen, lyxlägenheter, eleganta stugor och privata villor som Melbourne har att erbjuda. I Australien kan du hitta en rad prisvärda och tillgängliga boenden som beter personer med funktionshinder. Om du behöver speciella adaptiva verktyg kan vi också hjälpa dig. Accessible Melbourne erbjuder semesterbostäder med tillgänglighet på rummet som duschkabiner, handräcken, breda dörröppningar för rullstolar samt hissar och steg fri tillgång. Handiscover erbjuder olika typer av boende, från stugor med självhushåll till lyxiga hotell eller lägenheter så att du kan njuta av din resa oavsett ditt funktionshinder.

Se till att ta med baddräkten! Du kan njuta av den underbara Australien temperaturer genom att dyka i de många simbassänger som finns i överflöd. De är tillgängliga och har rullstolsvänliga omklädningsrum och toaletter.

TA SIG RUNT MELBOURNE MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Staden Melbourne kan hjälpa dig att ta reda på mer information om tillgänglig parkering samt kollektivtrafik. Det finns många taxibilar och fordon för uthyrning. Om du vill njuta av några av Australiens underbara terräng, överväga att hyra en terrängrullstol för att maximera din Melbourne-upplevelse! Du kan också få en fantastisk översikt över staden genom att rida i en luftballong!

Add Comment

Click here to post a comment