Äldre Resenärer Argentina Buenos Aires Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Yngre resenärer Argentina

Guide till tillgänglig semesterboende i Buenos Aires – Handikappsemester

Om du behöver lite mer spänning och solsken i ditt liv den pulserande och vackra Buenos Aires väntar på dig. Denna argentinska stad är känd för sin stora blandning av latinamerikansk stil med europeiskt inflytande, för att inte nämna ett fantastiskt nattliv. Vi erbjuder en rad tillgängliga semesterbostäder för dig att titta igenom i planeringen av din argentinska äventyr. Buenos Aires är verkligen en anmärkningsvärd stad som aldrig saknar spänning eller passion. Börja leta rätt tillgängligt boende för din resa idag.

HANDIKAPPANPASSADE AKTIVITETER I BUENOS AIRES

Ta en guidad tur

Medan du är i Buenos Aires, utforska staden genom att ta en guidad tur, eftersom det är det bästa sättet att verkligen ta allt i. Buenos Aires bör avnjutas från olika vinklar. De flesta guidade turer omfattar de bästa sevärdheterna som Tangos stad har att erbjuda. Börja med att uppleva spänningen och surret i centrala Buenos Aires, sedan huvudet mot stadens symboliska Obelisk. Lär dig om tangoens födelse i den ljust målade La Boca. Dessutom kommer du att upptäcka Plaza de Mayo, Plaza San Martin och Plaza Congreso och beundra den imponerande arkitekturen.

Teatro Kolon

Adress:Cerrito 628, Cdad. Autónoma de Buenos Aires, Argentina
Hemsida: klicka här


Du bör kolla in Teatro Colon, som rankas som den tredje bästa operahuset i världen. Detta överdådiga operahus är ett av Buenos Aires, stort landmärke och ett berömt
forum för opera, balett och klassisk musik med fantastisk akustik

Recoleta kyrkogård

Adress: Junín 1760, 1113 CABA, Argentina
Hemsida: klicka här


Recoleta-kyrkogården är en av Buenos Aires huvudattraktion, och ett måste på varje turistlista. La Recoleta sprider sig över 14 hektar och består av nästan 300 år av argentinsk historia. Det är ett måste se särskilt som graven av Argentinas älskade före detta första dam, Eva Duarte de Perón.

TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT BOENDE I BUENOS AIRES

Vi vet att inte alla boenden är rullstolsvänliga, så vi har gjort forskningen åt dig. Våra hotell och lägenheter erbjuder tillgång till rullstol och låta funktionshindrade resenären bekvämt njuta av sin semester. Tillgänglighet är ett krav inte bara ett alternativ för våra semesterbostäder. Våra semesterbostäder har olika bekvämligheter för en hög rullstol-tillgänglighet som roll-in duschar, barer grab, hissar eller ramper för ett steg fri tillgång.
Tillgänglig Buenos Aires har en hel del semesterbostäder för sina många besökare oavsett deras funktionshinder och bland dessa är de inbjudande, bekväma stugor och lägenheter samt lyxiga hotell. Vi strävar också efter att erbjuda tillgängliga boenden för många olika prispunkter. Buenos Aires, trots allt, erbjuder något för alla.

TA DIG RUNT I BUENOS AIRES MED ETT FUNKTIONSHINDER – TILLGÄNGLIG TRANSPORT

Buenos Aires har ett stort kollektivtrafiknät som fortsätter att expandera; även så det blir ganska trångt under rusningstid. Buenos Aires är den enda argentinska staden med ett tunnelbanesystem. Några av stationerna är lättillgängliga för rullstolar. I tillägg är mest bussar i Buenos Aires låg-liggande bussar med på speciala sammanträde för rullstolar. Vidare kan du boka speciala medel med rullstolrampern gillar “camionettaen” taxis.

Add Comment

Click here to post a comment