Handiscover Ambassadör: Cory Lee Accessible Travel Blogger, dela världen från en rullstolsanvändare perspektiv

Cory Lee Accessible Travel Blogger har nu anslutit sig till vårt team av Handiscover ambassadörer. Cory fick diagnosen Spinal muskelatrofi vid två års ålder. Men det har verkligen inte minskat hans önskan att resa – rullstol och allt.

CurbFreeCoryLee

Hans jobb som professionell tillgänglig resebloggare har tagit honom överallt från Australien till Island, bara för att nämna några. Nu bloggar han om sin tillgängliga (och ibland inte så tillgänglig) resor äventyr på Curb Free Cory Lee.

Etablerad bloggare

Cory Lee är en erkänd Accessible Travel Blogger. Han har varit med i Los Angeles Times, USA Today, The Huffington Post, och mycket mer. Detta gör honom till en av de ledande tillgängliga reseexperter. Cory hoppas kunna inspirera andra att bryta sig ut ur sina komfortzoner och börja rulla runt om i världen.

 

Om du också vill bli en Handiscover Ambassador, börja med att ansöka till vårt Accessible Travel Blogger-program. Du hjälper oss att bygga bra innehåll runt Resor, Äventyr, Kultur eller Tillgänglighet runt om i världen samtidigt som du utvecklar dina skrivfärdigheter med vår hjälp.

Anmäl dig här.