Handiscover Ambassadör: Bruno Hansen, Den adaptiva Surfer och Spirit fighter

Bruno Hansen, vinnaren av 2015 & 2016 ISA World Adaptive Surfing Championship, har gått med i vår familj!

 

Den plötsliga och livsförändrande olyckan

Det var 1998 när Bruno var 27 år gammal, ett försök carjacked inträffade i Sydafrika och kunde inte gå längre. När han vaknade på sjukhuset, läkaren berättade för honom att varje ben var bruten och kroppen var skadad helt. Det bör vara en ålder full av passion och äventyr, men för Bruno, vad som följer med honom kan bara vara smärta och tår.

Brian Hansen Surfer Diagnose

Den adaptiva surfaren och sjömannen

Efter sex års mörker och rehab bestämde han sig för att gå tillbaka till det normala livet och började surfa och segla igen. Han köpte en gammal båt och försökte kontrollera den från sin rullstol. Sedan satte Han seglet från Moçambique till Thailand där han överlevde tsunamin 2004 själv. 2015 vann Bruno det första ISA World Adaptive Surfing Championship utan lag och sponsorer.

Brian Hansen Surfer and Sailor

Andekämpen

Efter den tragiska olyckan står Bruno inför stora utmaningar. Men han lärde sig att ta itu med svårigheter i stället för klagomålet. Han tror alltid att olyckan händer eftersom livet skulle vilja ge honom rikare erfarenhet. För människor, otroliga mål skulle kunna uppnås även resurserna är begränsade.

Brian Hansen Adaptive Surfer

Om du vill dela med dig av din otroliga upplevelse, är det bara att gå med i Handiscover-teamet via vår Accessible Travel Blogger här. Låt oss upptäcka världen med Handiscover.