Handiscover Ambassadör: Aron Anderson, Äventyraren och inspirerande talare

Det är spännande att Aron Anderson, en av de mest populära talarna i fantastiska äventyr och inspirationstal i Sverige, har blivit Handiscover ny ambassadör!

Aron Anderson diagnostiserade med cancer vid sju års ålder. Och två år senare har rullstolen blivit en del av hans liv. Men svårigheterna har inte hindrat honom från att förverkliga sina drömmar. Han är tacksam för vad han äger och alltid bedriver otroliga äventyr.

“Livet har så många möjligheter! Men det är du – och ingen annan – som avgör vad som är möjligt för dig. Låt inte andra begränsa dina mål och drömmar.” – Aron Andersson

Äventyraren

Aron var den första personen i rullstol som klättrade Kebnekaise och Kilimanjaro. Förutom klättring simmade han också 37 kilometer över Alands hav, åkte 300 kilometer från Antarktis till sydpolen och cyklade från Malmö till Paris. Hans unika och fascinerande erfarenhet motiverar andra människor att söka efter sina möjligheter och njuta av livsresan.

Aron Anderson

Talaren

Han är en levande internationell talare som berör så många genom att dela hans livserfarenheter genom ämnen som lagarbete, framgång, äventyrare, inspiration, perspektiv och CSR. Arons berättelse ger många av oss perspektiv, motivation och de verktyg som behövs för att nå dina mål.

Aron Anderson Inspirational Speaker

Om du har en stark önskan att dela din spännande upplevelse och inspirera andra att uppnå sina mål, bara bli vår ambassadör eller en bloggare genom Accessible Travel Blogger Program här. Låt oss upptäcka världen med Handiscover!